Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor sahibi araçta olmak zorunda mı?

hsyn45

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar annemın yuzde98 raporu var sıfır arac almayı dusunuyorum nasıl bır yol ızlemelıyım bazıları arac alındıgında araba ıle bi yer e gıderken içersinde annemın yanı araca kimin üzerine ise onunda içinde olması gerektiğini söyluyorlar aksı halde trafık cezası yazılıyormuş bu konu ıle ilgili paylasımlarınızı beklıyorum tesekkürler

tesekkürler soyledıklerınız bencede mantıklı ama trafık ekıplerı durdurdugunda ceza yazar falan denılıyorda

sorun olmaz rahatca gezebılırsın ama noter onayı olacak

Aklın varsa arac falan alma alırsan ömür boyu kullacaksan al yoksa satacam dıyorsan 5 yıl sonra bıle arabanın parasından daha cok para ödersin + bi sürü sıkıntısı var

yanlıs dusunuyorsun arkadasım neden fazla para ödesınkı pıyasa aldıgından daha fazlasına bıle satısını yapabılır.

Evet neden fazla odesinki otv ve kdv dusuyor bes yil sonra nnormal satis veriyor.

kardes tesekkurlerde noter onayı nerde olucak ruhsatta mı !

kardes ben kullanmak ıcın alıyorum sagolasın

Noterle bir işiniz yok. Aracı aldığınızda göreceksiniz ki ruhsatta kullanıma dair hiç bir kısıtlama olmayacak

Üst Alt