Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım %81 çalışamaz ibaresi var. Atanmada sorun olur mu?

canfeda20

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar daha önce atanmış arkadaşlardan bilgi rica edebilirmiyim benm sağlık kurulu raporum %81 oranında ancak çalıştırılamayacağı iş alanında çalışamaz yazıyor ben mevcut özelde çalışıyorum aynı raporla atandığım yer manisa kamu hastaneler sekreterliği bu raporum sorun olurmu ve olacaksa nasıl bir yol izlemeliyim.

Engeliniz nedir?
Çalışamaz ibresi sadece bir kelimelik mi?

Atandığınız kuruma sormalısınız. Yeni rapor almanız gerekiyorsa ek süre tanırlar.

Kurumla herhangi bişey paylaşmadım elimde iki tane raporum var bir tanesini 2009 da almıştım onda çalışmaz yazmakta ve sürekli daha sonra ehliyet ve tertibatlı araç için yine rapor baş vurusu yapmıştım ancak hastane o rapora ağır engelli hayır yazmış çalışmaz ibaresi yok ikisinden biri işimi görürmü yada yeni bir rapor için kurumla görüşmeliniyim

yanlış hatırlamıyorsam sen evde bakım maaşı alıyodun sonradan diyorsun agır engelli hayır yazıyor diyorsun maaşın ne durumda oldu burda forumda bu gibi durumlarda kesilir deniliyor

Üst Alt