Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor için ara kararda 6 aylık kontrol süresi istendi..?

samedo99

Aktif Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
444
Merhaba ara karar muayene oldum test te yaptilar ama 6ay takip edelim diyorlar zaten durum belli 1 yılı aşkın calisamiyorum ilaçlar belli rapor belli neden böyle olmuş olabilir birde 1 hafta sonra heyet randevusu verdiler toplanti olacakmış oraya cagirdilar beni ne yapmaya çalışıyorlar anlayan var mı ?o gün gittitimde mevcut duruma göre karar mi verecekler yoksa 6ay takip mi edelim diyecekler anlamadım . HAstalik bipolar 40 kısmen düzelen
@BnymnYldz @OğuzHan112

@samedo99,

SGK'nın ara karar ile istediği durum bildirir raporunu onaylayıp gönderebilmek için heyete çağırmış olabilirler.

Sen heyete giderken yine bipolar olan son raporunu yanında götür içeri girince gösterirsin gerekli olursa.

6 aylık takip hastalığının tedavisi ile ilgili olabilir.

Heyet bölge saglik kruulunun istediklerini yazması gerekmez mi ?6ay takip edelim ne demek ya zaten ilaglar belli rapor belli bunu anlayamadım var mı anlayan acaba ?

Evet arkadaşlar arar karar sonucu tekrar heyete girdim,araştırma hastanesi ,6ay takip uygundur dediler gonderdiler.devletin doktoru diğer devletin doktoruna guvenmiyor.1 yıl olmuş tanı alalı takip var ilaç raporu var illa ki ben takip edeceğim diyor

Rapor için değil emeklilik için olan durum bu

Merhaba arkadaşlar ara kararda hastane 6ay takip edeceğiz dedi ama bugün dys baktıgımda bölge sağlık kurulunda gözüküyor bu ne anlama geliyor acaba kontrollü emeklilik olabilir mi?

@samedo99
Kardeşim kararı bölge sağlık kurulları verir,senin ara kararını verende bölge sağlık kuruludur.
Senden istenilen 6 aylık hastane takibini mutlaka yaptır,takip sonucu dosyan hakkında son karar verilecek sanırım.

@samedo99, mevcutda emekliliginiz varmıydı heyete girdiğinizde.Yoksa yeni emeklilik icinmi müracaat ettiniz.Mevcutda emeklilik vardılar kontrol muayenesine sevk ile heyete girdiysen 6 ay tskib notu düştülerse 6 ay daha emeklilik devam eder ve 6 ay sonra tekrar heyete gireresin ve verecekleri karara göre emeklilik devam eder veye iptal olur benim anladığım. şayet yeni müracaat ise 6 ay sonraki değerlendirmeye göre olumlu yada olumsuz verilecek kararı göre sssk işleme kor.yani mevcutda emeklilik icin etmiş oldugun müracaat dosyası 6 ay bekler

@fenerliyizz, Hayır yok ara karar ile gittim hastane 6ay takip edelim dedi ama SGK bölge sağlık kurulu ne diyecek bu bi durumda

@samedo99
Kardeşim hastane 6 ay takip kararını sgk'ya yolladıysa muhtemelen sgk' bölge sağlık kuruluda bu kararı onaylayarak,seni tekrar hastaneye 6 ay takip sevki ile sevk edecektir.
Senin burda yapman gereken sgk'dan o sevk yazısını alıp hastaneye vererek 6 aylık takibine başlaman ve 6 ay sonrasında sgk'nın hastaneden gelecek rapor sonrası vereceği olumlu yada olumsuz kararı beklemen olacaktır.

@Mehmet005, Ben kontrollere gitmeye başladım ama olmaz mı hastane biliyor zaten hastane takip dedi 2. kontrole gidicem şimdi

@samedo99
Kardeşim sen hastanenin istediği 6 ay takip kararını ihmal etme mutlaka tamamla,hastanenin kararı göndermesini bekle,zira hastane bu takip sonrası kararını verecek ve sgk'ya gönderecektir.
Sabırdan başka elimizden gelen birşey yok,
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah.

@Mehmet005, Dediğimi anlamadınız illa SGK şu tarihte mi tekrar heyet der yoksa hastaneye SGK dan yazı götürmeden de takiplerime devam edebilir miyim? Yani bana heyette 6ay takip edecegiz dedikten sonra ben hemen kendim başladım kontrollere gitmeye Nisan'da 2. Ay olacak

@samedo99 Kardeşim önceki yorumların birinde sgk bölge sağlık kurulu 6ay takip yazmış demiştin yanılmıyorsam.
Şayet öyle ise,hastane 6aylık takip yazını sgk'ya bildirerek seni takibe almıştır ve sgk'da bu takibe onay vererek takib sonrası hastanenin dönüşüne göre kararını bildirecektir.
Senin bu takip muayene ve kontrollerini ihmalsiz devam ettirmen gerekli'ki hastane kararını sgk'ya bildirsin.

@samedo99
Tamam işte kardeşim,hastane 6 ay takip edeceğiz demiş ve yazınıda sgk'ya göndermiş.
Senin yapman gereken hastanenin verdiği karara uyarak 6 aylık takibini tamamlanan.

Bende psikozum. Bana da ara karar verdiler. 6 ay kontrol dediler. 6 ay hastane muayenelerine gittim. 04.02.2026 da hastane raporu kurula gönderdi. Kurulda hala beklemede. Ne zaman sonuçlanır. Ortalama bir tarih var mı? ilk başvuru tarihim şubat 2025 bir seneyi geçti hala beklemedeyim.

Üst Alt