Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor her konuda kullanılabilir mi?

@Tekin-Tekin, mesajınızı görünce aklıma bir anım geldi.

Bilirsiniz kapı kapı doktor geziyoruz heyette, içerisi de tıklım tıklım ortopedide. Benim ortopedik bir sorunum yok sadece onay alıp çıkacağım o yüzden önümdeki amcayı seyrediyorum.

Adam doktora bi oran ver de rapor alayım dedi, doktor da kağıtlara bakıyor ses yok. Amca bu defa iki bacağımda da sorun var deyince doktor "amca o dönemler geçti, artık tedavi edilebilen bir durum varsa oran vermiyoruz" dedi ve ekledi "gel senin şu bacaklara bi ameliyat günü verelim" nur yüzlü amcamın yok ben ameliyat istemem dedikten sonra doktorun yüz ifadesini görmenizi isterdim :)

@WinstonSmith,

Muhtemelen ameliyattan sağ çıkamayacağını düşünüyordur, ameliyatta ve ameliyattan sonra bakacak biri yoktur. Ameliyat ve sonrasındaki masrafları karşılayacak parası yoktur. Kısaca bu yükü kaldırmak istemez çünkü ameliyat olunca büyük bir ihtimal ile düzelmez. Hastane para kazanır o kadar

@Tekin-Tekin, sorun orada zaten alakasız 10 yere daha gidip muayene olmamız isteniyor. 2 gün her bölümün önünde 1 saat sıra bekliyoruz. Bizim hastalığımız sabit ama devleti yönetenler art niyetli kriterler getirerek engelli haklarını gasp ediyor. Bizde haklı olarak kazanılmış hakkımızdan olmak istemiyoruz.

@Tekin-Tekin,

Çok özür dilerim. Ben sizi tenkit etmiyorum. Sadece, gerçekten soruyorum. Şifreli veya farklı yazıyorsunuz, o nedenle ne dediğimizi anlamıyorum. "Sahte raporlar var" mı demek istiyorsunuz?

@barcan88, merhaba özür her zaman forumu takip edemiyorum cloudflare bi sorun var ona takıldım amatörce wep php wordpress uğraşları ( aklımın yettiği kadar ) mantığımın Yettiği kadar bu cümleleri size özel kuruyorum Lütfen günü varsa rapor almak için bir almayı deneyin sürecleri bir şekilde paylaşın iyi forumlar

Eski Raporlar geçerli değil.Sürekli bile olsa hareket ettiici aksamda tertibat gibi bir ifade gerekiyor bunu da kesinlikle yazmıyorlar. Yeni rapor aldırıyorlar.

@nu067,
o ayrı hocam burada durum farklı %90 altındaysanız ortopedik oldugunuzda tertibat istiyorlar ve otomatik vites kodu ötv indirimi olmuyor. Bazı durumlarda otomatik vites kodu ötv indirimi veriyor.

Tamamen yorumlamaya ve engel durumuna göre değişiyor. Vergi Dairesi ile görüşülmesi lazım

Üst Alt