Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

QR olmayan Sağlık Raporumla RAM raporu alabilirmiyim?

ENGELLEKTUEL

Aktif Üye
Konular
95
Reaksiyonlar
186
Merhaba
Sağlık Raporum Sürekli (2009) yılında yenilenmiştir
QR Kod ve enabız mhrs edevlette görünmemektedir

ram raporu içibn e-rapor gerekliliği yazıyor
tekrar mı yapor almalıyım ? Anlayamadım?

Siz ram raporu aldinizmi? Belge olarak

Rehberlik ve araştırma merkezi belirler ram raporunu

@Mustafa _10, Hocam sordugum o zaten bu şekilde gidip ram raporu alabilirmiyim
yoksa yeni baştan sağlık raporumu almalıyım

Yani bu en şunu anlamak istiyorum.ram raporunu siz ne için istiyorsunuz.sizin elinizde zaten raporunuz yokmu? Nede kullanmak istiyorsunuz raporu

@Mustafa _10, ram raporu nedir ne ,için alınır sorunuzun cevabını başka bir başlık açarak öğrenebilirsiniz

ben net bit soru sordum ve bu konu hakkında cevap bilgi rica ediyorum

Ram raporu özel eğitim alacak bireyler içindir. Sizin rapor eski tarih olduğundan E-Rapor olarak sistemde gözükmeye bilir. Engelli veri bankasında kayıtlı raporlar sistemde gözükür. Raporu aldığınız hastaneye başvurup sisteme eklenmesini talep edebilirsiniz. Özel gereksinimli bireyler için Engelli raporu ya da durum bildirir raporu Ram raporu alarak geçerlidir.

@MaviNew, çok tfeşekkürler bende aynı şelilde dusundum ama net olarak bir cevap alamadım o yuzden sormusrtum teşekkürler

hsaüğlık raporumu yenileteceğim o hallde buda baslı basına bir iş sanırım
sistem hala aynımı tum polikinikler geziyormuyuz;

@ENGELLEKTUEL, ben size sormanın sebebi bu raporu niçin istiyorsun diye sordum .sizin elinizde zaten rapor vardır dedim.heee emeklilik için filan mı orasını bilemem.ama gerekli değil ise ben olsam hiç oralı olmam.

2009 yılına ait raporunu kabul etmezler , her halükarda yeni rapor isteyecekler senden.
Maalesef..

Üst Alt