Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pulmoner kapak hastalıkları ile hangi oranda engelli raporu alabilirim?

Furkan7467

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba Pulmoner kapak stenozu. Pulmoner kapak darlığı + Opere Pulmoner valvuloplastı Max gradyent 2.2 CM/SN yazıyor ayırıcı doğuştan hastalık olarak anjiyo geçirdim çocukluğumda beyin kanaması geçirdim acaba engelli raporu alabilir miyim bu rahatsızlıklar ile

@OğuzHan112,

Hayır ama doktorum ağır ve zor işlerde çalışmamam gerektiğini söylüyor kontrollere gittiğim zaman koşu yapmam bile yasak

@OğuzHan112,

Oğuzhan bey bu konuyu araştırdım biraz sekel kelimesini konuşma olarak biraz zorluk çekiyorum hemen cevap veremiyorum ve kelimeleri kurarken 2 3 saniye sonra cevap vermem gerekiyor

@OğuzHan112,

Oğuzhan bey raporun oranı önemli benim için %40 oranında olur mu acaba bedenim ağır işler için elverişli değil nefesim kesiliyor hemen ve kalbim sıkışıyor ve başım sürekli dönüyor bu raporu almak istememin sebebi engelli kadrosu ile Bir işe girebilmek

Üst Alt