Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PTT'nin 2022 maaşımı eve getirmesi için ne yapmam gerek?
eğer %70 in üzerindeyse raporun evde ödeme yapılıyor. kuruma bir dilekçe ile başvuracaksın.
Dilekçe örneği:
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI
Pirimsiz Ödemeler Genel Müdürlüğü
Yaşlılar Sosyal Güvenlik Dairesi başkanlığına (Devredilen)
Kurumunuz tarafından üçer aylık dönemler halinde 2022 sayılı kanun uyarınca ödenmekte olan
aylığımın PTT Şubesi aracılığı ile konutumda ödenmesini istiyorum.
Bilgilerini ve gereğini arz ederim.
Adı Soyadı
imza
Sicil no:
T.C no:
Göndereceğin Adres:SGK Pirimsiz Ödemeler Genel Müdürlüğü Tuna Caddesi No:7 Kızılay/ANKARA
arkadaşlar benimde %80 raporum. 2022 için ptt den evimde ödenmesi için başrucacagım. 2022 maaşı evinde ödenen arkadaşlar bura yazsın. nereye başvurmamız gerekli nasıl bir dilecekce yazmalıyız
Bir yıla yakındır benim evime PTT tarafından maaşım gönderiliyor. O zaman bana buradaki dilekçe gibi bir kağıt gelmişti. Bende doldurup, SGK'ya vermiştim. Bir sonraki aya maaşım eve gelmeye başladı. Ayrıca maaşımda hiç bir kesinti olmuyor.
ptt kapıda ödeme ile maaş alıyorum ayın 5 de gelıyorlardı genelde pazara denk geldı 6sında gelmesi gerektı halen gelmedı bugün 8 ı olmasına rağmen nereye sormam lazım ? acaba ptt ı aramam mı lazım