Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikozum. Yaşadığım şehirde sıkılıyorum. Sizce ne yapabilirim?

volkano39

Üye
Konular
171
Reaksiyonlar
10
benim sorunum küçük bir şehirde yaşamak lüleburgaz da oturuyorum önceden kırklareli merkezdeydim fakat buralarda yaşamak çok sıkıcı geliyor istanbula gidince psikolojim daha iyi oluyor psikozum ayrıca ses duyuyorum istanbul da o kadar rahatsız olmuyorum fakat burgazda memurluk yapıyorum istanbul da yaşamak istiyorum

bende memur adayıyım raporum yuzde 80 şizofrenık bozukluk bu raporla memur olabılırmıyım

aılesının yanındA KALMASI UYGUNDUR DIYE BI RAPOR VERIYOLAR ŞİZOFRENI HASTALARINA DENE SANSINI

Dostum Allah sabır ve şifalar versin ancak bir laf vardır bilirsin: Davulun sesi dışarıdan hoş gelir.... İstanbul'da yaşam da aynen böyle işte.... Dışarıdan İstanbul'da yaşam çok cicili bicili gözüküyor ancak ne cicili ne de bicili, üstelik de çok pahalı.... Sadece trafik insanı çileden çıkartır.... Geçenlerde bir tanıdık vefat etti ve cenazeyi kabristan'a tam bir saat kırk beş dakikada götürdük, bir de bunun dönüşü var sen hesapla artık.... Belki ilk anda İstanbul sana güzel gelmiş, iyi gelmiş olabilir ama zamanla burada yaşamaktan ötürü büyük pişmanlık duyarsın, sana baştan söyleyeyim.... Karar senin....

Yaşadığım şehirde sıkılıyorum, Sizce ne yapabilirim?

ben psikoz hastasıyım lüleburgaz da oturuyorum daha önce 18 yıl kırklareli merkezde yaşadım fakat kırklareli de lüleburgaz da beni sıkıyo hep istanbul da yaşamak istiyorum 18 yıl kırklarelinde nasıl oturmuşum diyorum sizce ne yapabilirim

ben de istanbulda senelerdir yaşıyordum kaçıp memleketime geldim köye yerleştim şimdi kafa dinliyorum.
bana sorarsan istanbul eski istanbul değil artık, nüfusu patlamış durumda, sokaktaki karşılaştığın insanlar hayat kavgasından bitap düşmüş suratından düşen bin parça..
metrosu, halk otobüsündeki yaşadığım kargaşalar hala rüyalarıma girer..

Üst Alt