Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam ben de ayni durumdayim.biraz açar misin konuyu.Evde yalnız kalmaya mi yoksa hayatında biri olmamasına mi ? Yoksa genel olarak hepsi mi? Sahsi fikrim hayatimizda guvenebilecegimiz insanlarin olmasi gerekir.es sevgili ya da candan arkadaş.
yalnızların en büyük sorunu
tek başına özgürlük ne işe yarayacak
bir türlü çözemedikleri bu
ölü bir gezegenin
soğuk tenhalığına
benzemesin diye
özgürlük mutlaka paylaşılacak
suç ortağı bir sevgiliyle
Evde yalnız kalmaya dayanamıyorum. Hayatımda birinin olmaması da canımı sıkıyor ama fazla değil. Senin dediğin gibi güvenebileceğimiz insanların olması gerekir. Bu anlamda orta şeker diyebilirim. Yakın arkadaşlarım da var.
İlk ataklarımı fark ettiğim zaman tansiyonum düşüyor yada şekerim düştü sanıyordum gece dışarı çık alar koşmalar nefessiz kalmalar tabi uykusuz kalmalar günlerce.. Sonra işte duramama kaçma insanlardan sonra adapte olamama fikirlerim değişik insanlar beni anlamıyor hızlı konuşmlr farklı muhabbet o konu üzerinden başka konuya geçme sınırsız düşünceler yorulmamalr cabası..
Para harcıyor musun peki çok mesela maddi gücün yoksa bile o anda bişey alcan bulabiliyırmusun o parayı örneğin mağaza girdin tişört beğendin ama paran yok ama onu aldın yinede borç harç sonra 2 gün sonra AA bn sıkıldım bundan yada unuttun bile o anda mesela
Şöyle söyleyebilirim size BİPOLAR olaraktan depresyon evresinde bunu Bnde yapıyorum yada saldırgan oluyorum normaldede çok sıkılırım isterse karşımdaki kral olsun bunu doktor bilir inanın o sizi yönlendirecek ve tedavinizi aynı doktorla yürütün çünkü rapor alırken sizi iyi tanısın ki işinize yaracak bu sizin..