@vessaire,
öğretmen misiniz ? (yeni atandınız ise ekpss ile mi yoksa normal kpss ile mi ?) mümkünse branş nedir ?
yani bu sorduğunuz soruya öğretmen iseniz ben belirli bir cevap veremem. Çünkü üstteki sorular da kısmen etkilidir illaki ama onlardan daha fazla etkisi olan şeyler var mesela
***kişisel karakteriniz
*** Eğilimleriniz
*** geçmişte ne gibi çalışmalar yaptığınız hatta hobileriniz (misal boş zamanlarınız da ne yaptığınız)
*** sınıfta ders anlatmaya başlamadan önceki herhangi bir zaman da öğrencilere karşı bakış açınız. (çoğu asık surat ve mutsuz öğretmen öğrencileri sanki kendisinin geçmiş zamanlarını düşünerek kendisi ile rakip gibi görüyor örneğin)
bu yıldızlarla sıralanmış maddelere cevap vermenize
gerek yoktur. Çünkü insanlara zaten mesafeli yaklaşıyorum (internet ortamında biraz göreli ve biraz da daha dikkatli davranmaya çalışıyıorum) ama bu yıldızlarla sıralanmış bilgileri kendi kendinize bir değerlendirme yapabilmek için düşünebilirsiniz diye yazdım.
mesela ,
dışa dönük mü ,içe kapanık mı , yoksa sosyal karakteri ağır basan bir kişilik miyim diye düşünebilirsiniz.
herhangi bir tanesinde çok aşırı olmak olumsuz yansıyabilir kişiye onu da söyuleyeyim.
eğilimler, örneğin disiplinli misiniz , bağımsız çalışmayı ve sorumlulıuk almayı seven biri misiniz yoksa dikkati dağınık, odaklanamayan bir yapınız mı var.
vs vs vs.
ya işte bütün bunlar belli bir kalıpta cevap vermeyi bence imkansız kılıyor. kişiye göre cevaplanabilecek bir soru bence.