Herkesin kendince derdi, hastalığı, şikayeti artık her neyse var ancak burada okudukça kendimi karamsarlığa sürükleniyor gibi hissediyorum.
Kırıcı olmak istemem, özellikle psikolojik durumundan muzdarip dostlara tavsiyem mümkün olduğunca insan içine çıkın. Bu illa ki fiziksel veya sözlü temas halinde olmanız anlamına gelmiyor, kendinizi eve kilitlemeyin.
Tanıdığınız herkesin sizden bir çıkarı var düşüncesine kapılmayın, çoğunluk öyle dahi olsa tamamı böyle olamaz. Aslında bu ve bunun gibi forumların kurulmasındaki bir sebebin de sizlerin bu yalnızlığı hissetmemesi olabilir.
Bir de "arkadaş" kavramından kastınızın ve ne beklediğinizi de iyi düşünmenizi naçizane tavsiye ederim.
Benim de samimi arkadaşım olduğunu söyleyemem, çok fazla insan tanıyor ve sürekli görüşüyorum ancak kendimi rahatça açabileceğim insan sanırım yok, tekrar bi düşündüm de. Ancak bunların hiçbiri enseyi karartmam için geçerli sebepler değil.
Kim size ne kadar değer veriyorsa aynı şekilde karşılık verin gerisi önemli değil. Niye bu kadar yazdım onu da anlamadım ya neyse