Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz hastası olanlar ne sıklıkta atak geçiriyorsunuz?

dermansiz

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
10
Merhaba,
Uzun süredir psikoz hastası olanlar 10 yıl içinde sadece 1 kez atak geçirdim diyebilir mi? böyle biri var mı yoksa 3-4 senede bir ilaç kullanmamıza rağmen hazırlıklı mı olmalıyız?

44 yaşındayım 27 senedir tedavi görüyorum. 3-4 yıldır hiç atak yaşamadım diyebilirim

Bu dertten muzdarip olanlara Allah şifa eylesin.

2017 den beri atak geçirmiyorum .Atağın sebepleri ; 1.İlacı bırakmak 2.Strese sokan olay ve kişiler .Tecrübeyle sabittir .😎

@dermansiz,

Ilk atağım 15 17 yaşında oldu arkadaşlarımdan şüphelendim gizli kamera koyduklarını evime ve bana şantaj yaptıklarına dair şüphelendim cok kötüydü 1 ay kavga stres dert ailem okula geldi tantana sonra yavaş yavaş geçti.

@Descartes,
ben de öyle bir noktadayım ki tamam 1 kez oldu ama bir daha asla olmayacakmış gibi geliyor ilaçlar çok iyi geldi ve baya bi sağlam remisyona girdim uzun süredir yan etkileri bile hissetmiyorum artık umarım hiç etkilemez

2 buçuk yıldır remisyondaydım. Hasta olmadığımı düşünüp kendi kendime ilaç çıkardım. Bi anda kendimi üst boyut varlıklarını normal normal dinlerken buldum. Bu olayı hangi kelimelerle ifade ederim bilmiyorum. Tam anlamıyla insanity.

@emre3, hayır.
Doktor senin şu anda kullandığın doz yetmez zaten dedi. Sadece Abilify kullanmayı deneyelim dedi ve doz 10 mg'dan 30 mg'a çıktı. Yanına da uyku için Cedrina 25 mg ekledi.

@dermansiz, :giggle: durumunuza sevindim. Bu stabil ve remisyon haliniz inşallah sürekli devam eder.

@dermansiz,

Geçmiş olsun kaç yıldır bu şekildesiniz hastalık öncesi hayatınıza dönebildiniz mi peki?ilaçlarınızın dozu nasıl şuan

Üst Alt