Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz hastası kaç saat uyumalı?

@seda73838, İşçi şoför.Ağır iş yani.İnşallah bu sene atanır memur olurum yoksa diplomam olmasına rağmen bir iş bulamayacam.

Ben psikoz hastasıyım oruç tuttum 5 gün ve 5 gün boyunca 4 yada 5 saat uyku uyudum toplam yapay zekadan araştırdım size de sormak istiyorum yapay zeka bu uykunun az olduğunu psikozda sanrı şüphe alınganlık yapabileceğini söylüyor oruç tutmayı bıraktım 2 gündür uykum normal hale geldi ama yapay zeka 2 hafta bile sürebilir dedi 2 hafta olduğu halde geçmezse doktorunuza danışın dedi bende şu belirtiler oldu son zamanlarda dışarı çıktığımda insanlar bana mı bakıyor gülüyor gibisinden referans sanrisi deniliyor tıpta bildiğim kadarıyla okuyan ve cevaplayan herkese teşekkür ederim

Bide açlık da etki eder mi

Yo alakası yok bende uykusuz kalıp oruç tutuyorum ama bende öyle şeyler hasıl olmadı.

Aksine daha iyi hissediyorum oruç tutunca beyin sakinleşiyor.

Bazen ayda yılda bir kere bazen olabiliyor öyle şeyler bir kereliğine mi öyle oldu?

Bence hemen git.

Rica ederim. Uzun sürerse daha da ağırlaşıp ilaçların fayda etmeyeceği bir noktaya gelmek istemiyorsan en kısa zamanda doktora gitmelisin.
@seda73838,

Uykum varsa uyurum
Bünyem ne istiyorsa onu yaparım
Kendimi şu kadar uyumalıyım diye şartlamıyorum yani

Üst Alt