Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik rahatsızlık ve Tip2 diyabet için verilen %45 rapor Ankara'dan onaylanır mı

dejavu81

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Ben 12 yildir aralikli olarak psikolojik tedavi gordum.2 yildir da diyabet tip 2 hastasiyim.ama insulin kullaniyorum.vergi indirimi icin basvuru yapip saglik kuruluna girdim.ikisi icin yuzde 45 gibi bi oran gordum.raporun ankaraya gitti dediler.sorum; vergi indiriminin onaylanir mi?onaylanirsa erken emeklilik hakki disinda engelli karti ve isyerlerine ozurlu kadro basvulari icin yeterlimi? yoksa ayrica rapor mu gerekli?

Aynı raporu tüm hakkınız için kullanabilirsiniz. Raporun onaylanıp onaylanmayacağı konusunda net birşey söylemek zor.

Cvbiniz icin Tesekkur ederim.hayirlisi olsun.cunku etrafimizda bu konulardan madur olan cok insan var.bisey daha sormak istiyorum.vergi indirimim onaylanmazsa ama oran dusmez ise bu raporu yine de kullanabilirmiyim?ise giris ekpss gibi seyler icin?

Vergi indiriminiz onaylanmasa dahi raporu orjinal haliyle başka amaçlar için kullanabilirsiniz.
Maliye merkez sağlık kurulunun değerlendirmesi sadece vergi indirimi konusunda geçerlidir.

Sağlık raporu vergi indirimi

Iyi aksamlar ben 12 yildir psikolojik tedavi goruyorum.ve 2 yildir tip 2 diyabet hastasiyim vergi indirimi basvurusu yaptim.cvp bekliyorum.aklima takilan soru su?basvurum yuzde 42 uzeri oldugu icin mi sağlık raporumu ankara gonderdiler?yuzde 42 yi hastane vermeseydi ankaraya zaten gondermezlerdi degil mi! birde vergi indirimi onaylanmasada ben yuzde 40 lik bu raporu ekpss is basvurusu gibi yerlerde kullanabilirim degil mi?

raporunuz sürelidir büyük ihtimalle kabul edilme olasılığıda var edilmeme olasılığıda ancak bu raporun süresi dolmadan dediğiniz işlerde de kullanabilirsiniz

Raporda da mi? Sureli olma ihtimali var !vergi indiriminde var diye biliyordum o zaman benim isim zor.

her ikiside sürleli olur büyük ihtimalle bu arada pisklojik tedavi görenlerde yenetiksel diyabeti tetikliyormuş

InsAllah rapor bari sürekli olur.çünkü calistigim yerde rahatsizligim nediyle ordan oraya gonderiyorlar isten cikarilma ihtimalim var.yuzde 42 sürekli olursa engelli kadrosunda is bulma ihtimalim daha yuksek olur diye dusunuyorum sıkıntım bu.cvplar icin tskkurler.

Bugun maliye aradim vergi indirimi yuzde 40 olarak 1 yil sonra kontrollu onaylanmis simdi 1 yil sonra bu oranin dusme yada vergi indiriminin devam etmeme ihtimali var mi?isyerimden kidem ve ihbarimi verip cik teklifi yaptilar vergi indiriminin onaylanmasini duyunca kabul edeyim diyorum ama emekli olmak istesem 2017 eylulde gunum dolacak kafam cok karisti ne yapayim bilmiyorum.ssk baslangic 01.09.1999 suan primim 4158 oldu.yil bekleyecem tabloya gore

Sağlık Raporumun Aslını Nasıl Temin Edebilirim?

Vergi indirimi isyerime gelmis.raporumun aslini istediler ama bana raporu hastane vermemisti.rapor yuzde 40 olarak surekli omur boyu yaziyorl.!vergi indirimi 1 yil sonra kontrollu yaziyor.benim şimdi yapacak oldugum herhangibirsey varmi? Birde bu raporun aslini nerden alacagim.hastane o zaman bizle isin yok vergi dairesi gereken bilgiyi evragi verir demisti.bugun vergi dairesine gittim.rapor aslini hastane vermis olmasi gerekirdi dedi bu konuda bilgisi olan varmi?

dejavu81

Normalde vergi dairesinden gelen yazının ekinde rapor aslının olması gerekir.
Yoksa raporu aldığınız hastaneye başvurup isteyebilirsiniz.

Bana vergi dairesinden yazi gelmedi gelecek mi yani? Isyerim msj la rapor asli isteyince bugunde hastaneye gittim.onlarda rapor aslini biz veremeyiz vergi dairesi dilekcede raporu alan kisiye rapor aslini vermeyin yazmis anlamadim.memur dilekceyi gosterdi.dediginizden anladigim bana rapor aslini vergi dairesinin gonderecegi oyle mi?

Üst Alt