Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik engelim var, nerelerde çalışabilirim?

Myhres

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
17
Elde titreme ve ileri derece OKB’den dolayı %52 engelli raporum var. Ankara’da yaşıyorum nerelerde çalışabilirim?
Arkadaşım BİM’de çalışıyor oraya çağırdı ama yapabilir miyim bilmiyorum

Babanızın iş yerinde yada kamuda.Üzgünüm başka bir yere o raporla almazlar. Psikiyatri etiketler, sömürür, cinsiyetsi, duygusuz, fakir yapar kroniklrştirir …

benim de şu anda elim ayağım titriyor ben de çalışamıyorum sen rapor çıkarmışsın ben onu da yapmadım

@Myhres, kardeş iş bulma sitelerinede engelli arayan ilanlar var başvurmuyormusun onlara?

@sokr@t, aşırı temizlik takıntım var çalış demeyle olmuyor. Durmadan her yeri siliyorum

@Myhres, arkadaşlar hiç yardımcı olmuyorsunuz bak dostum seni çok iyi anlıyorum çalışma hayatının başında hayatımı kaydırdı bu hastalık o zaman ses olarak gelmiyordu ama öyle sanrılar görüyordum ki...

Ne yaptım biliyor musun doktora anlattım durumu ativan yazdı ativanı alıp işe girdim gene korku endişe yapamıyacam gibi oldu ama dişimi sıktım çalıştım.sonra işler kolaylaştı ama 1-2 sene gidip geldi aklım hep.

@sokr@t, sen alay mı ediyorsun ? Sen bu hastalığı yaşamadan bilemezsin keşke dediğin kadar kolay olsa

@trablons, kardeşim alay ediyorlar akılları sıra. İnsan hastalığı yaşamadan anlamıyor çok aşırı temizlik takıntım var

@Myhres,
Nerelerde çalışabilirim diye konu açan sensin sana fikir veriyoruz tersleniyorsun çalışma o zaman bize ne memur ol desek uyar mı ?:)

@Myhres, tamam işte fikir jimnastiği yaptık sana uygun iş bulduk memur ol oh ne güzel .😃

Üst Alt