Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik rahatsızlığım var, hastaneye yatmak istiyorum..?

@Golge123456, direk acilden giriş yap ben öyle yapmıştım.ama senin lafinla yatarsan 3 haftadan önce çıkarmıyorlar.onu göze alman lazım.

@Golge123456,
Tamam şizofren hastalarında AKUT alevlenmeler olur, size göre şu anki şikayetleriniz nedir?

@Golge123456, Hastahaneye genelde hasta tedaviyi red ettiğinde, kendine, çevresine şiddet eğilimi olduğunda ve intihar durumlarında yatırıyorlar.
Doktor yatış vermiyorsa demekki bunlar sizde yok ve yatışla tedavi edilebilecek bir durumunuz yok.
Yatırmama sebebi olarak ne söylüyor doktorunuz?

Bir psikiyatri yle görüş hastaneden sana yardımcı olur

Doktorla bir daha görüşün sorunlarınızı anlatın ve yatmak istediğinizi bir daha belirtin yine olmazsa o zaman bakarsınız

@Golge123456, İlaç kullanmak istemiyorum ama hastahaneye yatmak istiyorum demişsiniz!?

Hastahaneyi tatil köyü gibi yatıp dinlenilecek bir yer zannediyorsunuz sanırım hastahanede ilacın en ağırını verecekler sana.

@Golge123456,
Yatman gerekiyor. Adam baya dışardan korkuyor. Ne edip hastaneye yatman lazım. Şikayetlerini bir kağıda yaz bu senin için daha iyi olacaktır.

@kara duman,
YATINCA RAHATLAYACAKTIR BENİM KANIMCA.

@aydünyavaz, @Golge123456, Yatıp yatmama konusunu doktor bilir bana tuhaf gelen ilaç kullanmak istemeyip hastahaneye yatmak istemek.

Genelde ilaç kullanmayanlar tedaviyi red eden hastalardır ama bu hastalar yatışta istemez çünkü hasta olduğunu kabul etmediği için tedaviyi red eder.

Yoksa ihtiyaç varsa tabi ki yatış yapılmalıdır.

Yani neden ilaç kullanılmıyor ve neden yatış isteniyor bu konuya açıklık getirilmeli.

@kara duman,
Bence yatış yapınca ilaçlar 💊 vesaire başlatılınca kendine gelecektir istesede istemesede.
Yatmak isteyen arkadaş haklıdır bu konuda.

Bir zamanlar bende yatmak isteyipte yatamamıştım. Kardeşimizi iyi ama çok iyi anlıyorum ben.
Dışardan korkar olmuştumdu.
Biran önce kendimi eve atmak istemişimdir.
Bu şekildeki insan ilaç içerek sakinleşir.

2011 yılında 35 gün BAKIRKÖY R.S.H.HAST.
2011 yılında 35 gün TOKAT DEV. HASTANE.

Bu yatışlar bana çok iyi gelmiştidi.

@kara duman, hastaneye ilk yattigimda iyilesmisdim sonradan hastanedeki birisiyle kavga etmiştim ilaçlarımı hemen kestiler saldırgan gozukyorum diye o yüzden hastaneye yatmak istiyorum belki iyilesirim diye

@aydünyavaz, anlık ilaç değişimi oluyor o yüzden yatmak istiyorum

Üst Alt