Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik ilaç kullanıp sigarayı bırakan var mı?

@kar&yağmur
Bu devirde askeri ücretle çalışan ın işi çok zor çalışsan bile köle gibi çalıştırıyorlar ben a101 de çalıştım bana mobbing uyguladı lar bende çıktım en iyisi önlisans mezunu olmak ve bilgisayar programcılığı okıumak benim açımdan iyi olur

@Staytuned
Azaltma bırakma konusunda nadır örnekler var doktorun insafına kaldık

@Staytuned
ben Allah'a inanıyorum. Her güzelliğin sahibi o. Ve kötülükleri var edfen de o. Dolaysıyla kötüler ve kötülükler dahi O'nun karşısında gıkını çıkaramaz ve ya seve seve yada azab edilerek de olsa ona itaat etmek zorundadır bana göre.
@Neslihan 2016,
Evet bilgisayar programlama bence de fena bir alan değil. Ama bunun için bence okumak zorunda değilsiniz/değiliz.
merak ettim sadece dediğiniz mağazada size karşı nasıl mobbing uyguladılar.(paylaşmak isterseniz okurum)
Ve evet asgari ücretle bu zamanda çok zor.(Ama imkansız da değil)

çünkü çok zor günler geçirdim şahsen bir ara. ya benim hatammış belki diyorum şimdilerde ama yapacak bişey yok yaşanmışlıklara yapacak bişey yok çünkü.

Şöyle bir bilgi var artık efsane mi gerçek mi bilemiyorum.40 yaşından sonra şizofren hastalıkları çoğunlukla tamamen iyileşiyormuş.Bizim rahatsızlıklarımız için geçerli mi o yüzdelik dilime giriyor muyuz bilemiyorum.

@kar&yağmur,
Yıptattllar psikolojik olarak zaten gözlerimde kasılmalar oluyordu strese baskıya uğradıkca yıoprandım müdürde hep cazgırları pislikleri tutuyordu zorla istifada ettirdiler en sonunda istifa etmek zorunda kaldım işte zordu zorlukları var dı zaten a101 in çaşışma sistemi çok kötü belki bilirsiniz giren çıkyo 1 buçuk sene çalıştım☺️

@Neslihan 2016,

anladım. aktardığınız bu bilgi için müteşekkirim. Ama bu tür bir mağazada uzun süre çalışmış olanlar da biliyorum sanıırm (>4 yıl )

@Staytuned,
Ben onunla çok konuşuyorum dum sürekli bana ilaçlarını kullan diye diye psikolojimi daha çok bozdu şimdi korkudan ilaçları bırakamıyorum bırakırsam şöyle olur böyle olur dedi bende inandım nekadar saf mişim doğru doktor çok önemli gerçekten sürekli elham yapıyorum işim zor

Doktorlar kötü insanlar değiller Allah yokluklarını göstermesin ama bazen hayatların akıp gittiğini anlayamıyorlar ya da anlamak istemiyorlar çünkü,çarkın dönmesi gerekiyor aykırı ses olduğunda hemen bastırıyorlar.Bence bu tıp biliminin çaresizliği.Bende de şöyle bir kanı var sanki nöroloji bölümü psikiyatrik sorunları daha iyi çözecekmiş gibi geliyor.

@Staytuned,

Anlamak istemiyorlar çünkü kimse kimsenin umrunda değil allahtan başka kimsemiz yok onlar para kazanmanın derdinde bir çoğu çünkü gelir gelmesi gerekiyır bu hastan insanların çağresiLiği zaten hastalıkların çoğu sinir hasarı diye diünüyırum yanlışsam düzelt

Üst Alt