Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Psikiyatrik hastalarda “İnsanlar hakkımda ne düşünüyor” kaygısı..?
@Kumarbaz, çevrendekiler neden boyle davraniyor olabilir? Hastaligin etiketinden dolayi falan mi? En onemlisi doktorun gorusu. Gerekli goruyor mu gormuyor mu o onemli. Ölmek isteyen herkesi de yatirmazlar ama sanmiyorum. Bir derecesi var sonucta, en onemlisi icgorun var mi yok mu buna bakiyorlar.
@Mara, ya çalışırken hastalığım bu kadar kötü olmadığı zamanlar kimse bir şey düşünmüyordu. gerçeği hiç bu kadara dibe batmamıştım yada daha kısa sürmüştü. benim şu anda acilde olmam hastanede yatmam gerekiyor ama ailem bu durum geçici diye düşünüyor halen
@sokr@t, 27 yıl antidepresan kullandım son gittiğim dr şizoid var tanı konuldu dedi. bence halen tanı konulamadı her dr farklı bir şey söyleyip geçiyor. askeri hastane bipolar tanısı koymuştu ben gizli evrak diye fotokopisini çekmedim şimdi çok farklı olacaktı
@Kumarbaz, konan tanılara bu kadar takılma hatta hiç takılma bana bir sürü teşhis tanı kondu okb,psikotik depresyon ,bipolar şizoaffetif say say bitmez hiçbiri umurumda değil doktorlar o an ne görüyorsa sende onu koyuyorlar ya da ilaç yazabilmek için
teşhis koyuyorlar bana konan teşhislerin hangisi doğru biri ya da hiçbiri vereceği antidepresan ya da antipsikotik şu anki durumuna
bakar vermek istediği ilaç için yine bir teşhis koyar ilacı yazmak için zorunlu çünkü ama asla kesin değildir konulan teşhis buna takılma.
@Kumarbaz, bipolar teşhisi doğru mu bakalım belki de değilsindir bana da bipolar kondu ama değilim Okb+Psikoz um .
Hem ne fark eder hastalıkların ilaçları arasında çok farkta yok git devlete ya da özele muayene ol anlat derdini yazsın ilaç.
arkadaşlar neden bu kadar isimlere takılıyorsunuz devlet memurları kanununda akıl hastalığı olmamak der saydıklarınızın hepsi de akıl hastalığı olduğuna göre ha kel hasan ha hasan kel
“İnsanlar hakkımda ne düşünüyor” kaygısı..?
lisedeyken bende çok oluyordu önceden
35 yaşa geldim kalmadı bu düşünce zamanla hepten şizofrenik raporlu deli oldum
@Sarman, ekpss ile memur oldum 5yıldır çalışıyorum ve şizofrenim
"İnsanlar hakkımda ne düşünüyor ?" diye kapı açarsan bunu fırsata çevirip kendi fikrini empoze etmeye çalışan da çok olur. Ben işime bakıyorum. Çalışma ortamında insanlarla yüz yüze geldikçe iletişim becerilerimi geliştirdim. Kim ne düşünüyor ? diye pek takmıyorum
@Descartes, açık lise kayıtları yarın mı başlıyor, bu hafta gelip arayan soranlar oldu aol meb web sayfasının duyurularını takip edin ekstra bizim de bilgimiz yok dedim.
@Sarman, profilindeki kedi aynı benim kedim gibi. o da sarman dişi
Özünde bir savunma mekanizması olan bu durum çok abartılırsa insanı bitiren bir duruma dönebilir. Ve merak etmeyin, bir yerde bir kişi ruhsal ya da duygusal bozukluğa sahipse mutlaka herkes biliyor ve cahil insanlar kişiyi canavarlaştırıyordur. tecrübeyle sabit.
Bugünler Psikolojim berbat
SAbah işe geldim kimseye tek kelime etmedim. İnsanlar yüzüme bakarak bugün ilacını içmedin mi, hapını içmedin mi diye konuştular bi de bunları derken kahkaha atıyorlar