Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri teşhisi nedeniyle TMS (Transkraniyal Manyetik Stimülasyon) Tedavisi olan var mı aranızda?

caferr

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Selamlad herkese aranızda anksiyete okb veyahut psikiyatrik rahatsızlığı olup tms tedavisi olan varmı acaba işe yarıyor mu gerçekten?

Küçük elektrik verilen bir cihaz mı?Manyetik seans yapan makineler var mı?
2-
Farklı bir versiyonuna gitmiştim.Hafif rahatlattı.Bu tarz durumlarda seansa vereceğim para ile farklı bir şey yaparak daha iyileşebilirsin diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bipolar olarak hem depresif dönemlerimde hem de manik dönemlerimde bir kaç kez aldım. Bazıları işe yaradı bazıları yaramadı. TMS ile beynin belirli bölgeleri manyetik olarak uyarılıyor. Elektrik verme falan yok yani. Depresyon için farklı mani için farklı yapılıyordu hatırladığım kadarıyla. Tamamen zararsız bir tedavi yöntemi. Psikiyatrik tüm tedavi yöntemleri gibi (ilaçlar da dahil) tamamen etkilidir denemez, kişiden kişiye değişiklik göstermesi gayet de doğaldır. Yaptıracaksanız bir adet silikon yüzücü bonesi alın. İşlem yapılırken hijyen açısından kullanırsınız.

Üst Alt