Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri ilaçlarının genel amacı unutturmak mıdır?

@Tyler D., bencede öyle 1 hafta önce iş yerindeki arkadaşım çok rahat gözüküyorsun kafaya hiç bisiyi takmiyor gibi duruyorsun ohh ne güzel diyordu sanırım dışardan bende öyle gözüküyorum

Bu konu tabirimi mazur görün iki ucu b..klu değnek.

En az yan etki yapan ilaç bile hastadan bir şeyler götürüyor ve köreltiyor çok yan etki yapanları söylemiyorum bile.

Ama kullanılmadığı zamanda hastanın durumuna göre gerçeklikten kopuluyor, takıntılar, hezeyanlar oluyor, sinirli ve saldırgan olunuyor, intihar düşüncesi oluyor vb

Bunları terazinin iki kefesine koyduğun zaman ilaçlar tarafı ağır basıyor çünkü öbür türlü kaybedilecek şeyler daha büyük.

Ama bu tedavinin bedeli bu olmamalı ne yazık ki şu an için başka çözüm yok.

Ama bu hastalıkların kalıcı ve yan etkisiz çözümünü bulupta para için duyurmayanlar varsa Allah iki cihanda gün yüzü göstermesin Amin.

Doktorlara gelirsek onların çoğu ne yazık ki empatiden yoksun oluyor veya belli etmiyor profesyonel bakıyorlar olaya bir doktorun yazısını okumuştum duygusal olursak biz bu işi yapamayız acıma duygumuz köreliyor bir süre sonra diyordu.

Bir doktordan da şu sözü duymuştum en çok pisikoz türü hastalara çok üzülüyorum hayatları çok zor.

@kara duman,
Zaman zaman kendi kendime "keşke şu ilaçlara hiç başlamasaydım" diyorum. Yani.
(13 buçuk yıllık kesintisiz tedavi olmaktayım)

her ilacın yan etkisi var az çok malesef , tıp hala günümüzde hastalıkları tam tedavi etmekten aciz

@sokr@t,

Bana göre aptal olmayan insan sürekli düşüne düşüne ve sorgulaya sorgulaya sonunda bunu takıntı seviyesine getiriyorlar. Örneğin; filozoflara ve bilim insanlarına baktığımızda bu örneği çok iyi görebiliriz.

@berke26, tamam haklısın da ben de diyorum ki düşüne düşüne kendini hasta etmekte akıllıca bir davranış değil hani dünya ya bir kere geliyoruz çok isterdim daha vurdumduymaz birisi olmayı siyasetçilere bak mesela hiçbir lafı sözü takmazlar gayet rahatlar relakslar.
Düşün düşün b.ktur işin diye de bir laf var hani bizimkisi o hesap olmasın akıl hastanelerinde bile düşünen adam heykeli var sende bilirsin

@sokr@t, Kafayı takmayı hiçbirimiz istemez ama maalesef elimizden gelen bir şey değil.

Bu arada siyasetçilerin dediğin gibi rahat olmalarının sebebi narsistlerden oluşmalarıdır. Tüm evrenin kendi etrafında döndüğüne inanan biri tabiki de herkesten rahat olacak. Bu sayede toplumda iyi yerlere gelirler.

@berke26, aslında narsist insanlarda takıntılı olur siyasetçiler pişkin mi demeliyiz bilemedim rahatlar yani no problem onlar için .:cool:

@sokr@t, soyasetçiler için öyle,
çoğu Engelli vatandaşı için para var huzur var kavramına dahil edemeyiz

Üst Alt