Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri engelli raporu ilk alışta kaç sene alınabilir?

Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar, seneye ekpss ye girmek için engelli raporu almayı istiyorum 13 senelik tedavi geçmişim var aralıklı, son 2 yıldır düzenli.Rapora başvursam sadece 1 ya da 2 yıl süreli mi verilir 3 ya da 5 sene gibi sürelerde alan var mı ya da alıp alınmayacağını bilen biri cevaplarsa çok sevinirim

ilk raporum 1 yıllık çıktı çok rapor aldım en son aldığım süresiz idi

@Ahmet T, teşekkür ederim oranların zamanla düşmesinden korkuyorum bir tanıdığım da ilk alışında 2 sene aldı okbden 6 yıllık ilaç geçmişi ile daha fazla alan var mı diye merak ettim tedavi sürem 13 sene olunca

Doktorun hastaya süresiz rapor vermesi için pek çok değişken var bunlardan en önemlisi hastalığın kronikleştiği kanaatine varması. Bu kanaate varması için de tahminimce aklındaki farklı tedavi planlarını uygulayıp hiç ya da yeterli sonuç alamamış olması gerek. Senin durumunda doktor senin hastalığını tedavi etmek için farazi konuşuyorum beş ayrı tedavi planına sahipse fakat henüz üçünü denemişse kalan iki tedavi planını uygulamak için bir-iki yıllık gibi geçici sürelerle rapor verebilir.

@bireda, geçmiş olsun peki tedavi geçmişiniz uzun muydu ya da daha önce yatışınız olmuş muydu sadece ilaç tedavisi ile mi ilk seferde 5 sene aldınız

ilk girişte 3 senelik verdiler ama rapor %40 altı gelmişti.

Hastalık herkeste aynı, daha ağır olanlara 2 sene verdiklerini gördüm o yüzden şehir sordum bazı hastanelerde daha kolay alınabiliyor @samedo99,

Üst Alt