Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri doktoruna gidene kadar şikayetlerimin ne olduğunu unutuyorum. Bu konuda ne yapabilirim?

Konular
7
Reaksiyonlar
4
birden fazla sorunum var hastaneye gidene kadar çoğu aklımda doktorun odasına girdikten sonra çoğunu unutuyorum naslı çözüm bulabilirim

@isimsiz343434, Not yazmak faydalı ama sen eksik söylesen de şüpheye düşme tam muayene olursun her halukarda; doktorla 1-2 dakika konuştuğunu sanıyorsun ama o arada doktor düşünce içeriğine, duygulanımına, dış görünüşüne, konuşmana sen fark etmeden muayene ediyor.

Bir yere not alıp gideceğin zaman doktor seni yanlış anlamaz. Aynı durumu bende yaşıyorum. Doktor bey/hanım a unutkan olduğumu ve tüm şikayetleri not ettiğimi, okuyabilirmiyim diye söylüyorum.

@isimsiz343434

Evde bir kağıda şikayetlerini yazıp doktora öyle gidebilirsin

@anonymous

Kendisi heyecandan okuyamazsa doktora okutabilir mi ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Doktorun yanında telefondan nasıl okuyacaksın ki

@erbin, eğer aşırı heyecan gibi hassasiyet durumu varsa not kağıdına yazıp, durumunu belirtip doktora verebilir. Sonuçta biz psikiyatrik hastayız. Her anımız bir olmayabilir. Doktor bu durumda hastaya zıt gitmez ve anlayışla karşılayacaktır. Zaten insan sarrafı oluyorlar.

@samedo99, ben her doktora gittiğimde unutkan olduğumu söyleyip eksik şikayet veya durum belirtmemek için telefondan okuyorum. Hiç sorunda yaşamadım. Anlayışla karşıyorlar.

Üst Alt