Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Psikiyatri doktorumu değiştirirsem yeni doktor ilgilenir mi?
Birkaç ay önce İnvega'yı bırakmak için başka bir doktora gittim. Seni tanımıyorum dedi, hiçbir şey yapmadı. Raporum hala geçerliydi. Raporu çıkaran doktora git dedi.
Raporum bitince başka doktora gitsem ilgilenir mi?
Yeni doktora, belki senin bile unuttuğun ne olduğunu baştan anlatıcan. Sonrada şimdiki durumunu anlatıcan. Doktorda hangi ilaçlarını kullanmanı gerektiğini ona göre karar vericek.
Raporu çıkaran doktora gidicem. Asosyal olmanın kişiliğimin bir parçası olduğunu söylicem. Hala derse bu hastalık yüzünden oluyor, beni ikna ederse bakıcam duruma göre.
-Doktor iyileştiğim halde asosyal olduğum için ilaç eklemişti. Ben o ilacı kendi kendime bırakmıştım. Şu an sadece ozaprin kullanıyorum.
Konu açılmışken söyleyeyim yaşadığım yerde psikiyatri randevusu bulmak aşırı kolay. Şehir hastanesinde, akıl hastanesinde ve akıl hastanesinin semt polikliniğinde bir sürü psikiyatrist var. @hiker, randevuların belli bir yenilenme saati var, o saatte randevu alıyorsun ama emin değilim hangi saat.
biz devlet hastanesine randevu almadan ilaç yazdırıyoruz sağolsun iyilik seven bir sekreter var o alıyor bizi bizde asağıya inip sıra alıyoruz yani diyecem randevu almıyoruz
@Tyler D., asistanlar üniversite hastanesinde oluyor diye biliyorum. İmkan varsa normal devlet hastanesine gidin.
Ben ilaç raporu çıkaran doktora randevu aldım. Başka doktora almaya çekindim açıkçası. Önceki deneyimim yüzünden.