Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri doktorumu değiştirirsem yeni doktor ilgilenir mi?

Pickle

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
218
Birkaç ay önce İnvega'yı bırakmak için başka bir doktora gittim. Seni tanımıyorum dedi, hiçbir şey yapmadı. Raporum hala geçerliydi. Raporu çıkaran doktora git dedi.
Raporum bitince başka doktora gitsem ilgilenir mi?

buranın doktoru psikiyatri ben seni çağırdım mı niye geldin diyor

yani anlatmak istediğim şu doktorun kafası bozuk

@Ahmet T, evet kaba bir doktor
Doktor değiştiren ya da fikri olan yok mu??

aynı hastanede tedavi oluyorsan sistemden çıkabilir ben hacettepe de tedavi oluyorum

Yeni doktora, belki senin bile unuttuğun ne olduğunu baştan anlatıcan. Sonrada şimdiki durumunu anlatıcan. Doktorda hangi ilaçlarını kullanmanı gerektiğini ona göre karar vericek.

Geçmiş olsun.

Raporu çıkaran doktora gidicem. Asosyal olmanın kişiliğimin bir parçası olduğunu söylicem. Hala derse bu hastalık yüzünden oluyor, beni ikna ederse bakıcam duruma göre.
-Doktor iyileştiğim halde asosyal olduğum için ilaç eklemişti. Ben o ilacı kendi kendime bırakmıştım. Şu an sadece ozaprin kullanıyorum.

@Pickle,

etken maddesi olanzapin
eğer hiç bırakmasaymıştım liseyi bırak üniversiteyi de okurmuştum

biz 8 de alıyoruz geçenlerde gene randevu almıştık sekreter yine iyi erken randevu alabilmissiniz dedi

Konu açılmışken söyleyeyim yaşadığım yerde psikiyatri randevusu bulmak aşırı kolay. Şehir hastanesinde, akıl hastanesinde ve akıl hastanesinin semt polikliniğinde bir sürü psikiyatrist var.
@hiker, randevuların belli bir yenilenme saati var, o saatte randevu alıyorsun ama emin değilim hangi saat.

@Pickle

biz devlet hastanesine randevu almadan ilaç yazdırıyoruz sağolsun iyilik seven bir sekreter var o alıyor bizi bizde asağıya inip sıra alıyoruz yani diyecem randevu almıyoruz

@hiker, MHRS sisteminde bütün tandevular gündüz saat 10.00 da yenileniyor o saatte girerseniz eğer yeni randevu açılmışsa rahatlıkla alırsınız.

Devlet hastanesinde bi bulduğun doktoru sonra bulamıyosun asistanlar bakıyor asistanlar da hep değişiyor. Her muayenede kendimi tanıtıyorum

@Tyler D., asistanlar üniversite hastanesinde oluyor diye biliyorum. İmkan varsa normal devlet hastanesine gidin.
Ben ilaç raporu çıkaran doktora randevu aldım. Başka doktora almaya çekindim açıkçası. Önceki deneyimim yüzünden.

Üst Alt