Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

'Protezi ile fonksiyonu tamdır', denerek H sınıfı ehliyet verilmedi..?

forsa

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
protezi ile fonksiyonu tamdır H sınıfı ehliyet alamaz.. ibaresi var
doktorun dedigi protezin ayagın da iken (sag ayagım diatından) istedigin ehliyeti al ve aracı sür dedi açık laması bu imiş.. ben sıfır bir araç almak istedigim de ne olcak?

Sağ ayak diz altından yok rapor= protezi ile herşeyi tamam dır acıklama her aracı kullana bilir
Yani doktor protezi ile tum fonksiyonu tamam dır protezin ayagında oldugu sürece istedigin ehliyeti alırsın dedi
benimde B sınıfı ehliyetim var ruhsatın arasına koydum doktor raporunu b sınıfı ile sürüyorum bir trafik polisine sordum raporu yanında gezdir hiç bişey olmaz abi dedi
Bu durum Etikmi

Bülent abi yani şunu söylemek istiyorum ben böyle memnunum herhangi bir kazada veya olumsuz lukta başım agrırmı sıfır arabadan vazgeçtim

Sol ayakta problem olsa tamam diyeceğim, sağ ayakta problem cok ilginç arabayı siz kullanırsanız bu şekilde tertibatsız trafik canavarı olursunuz.Sizin protez sanırım 3000 yılında yapıldı ,bizde uzaydayız aklım almıyor demekki bilek hareketleri hissetmede problem yok.Ötv muhafiyeti alırsınız oturan boğa hocamızı dinleyin başka doktor başka rapor ha ötv indirimi almak istemiyorum derseniz söylencek söz yok.

Ercüment bey,
Engelli olduğuna göre ehliyetini H sınıfına çevirmelisin ve engeline uygun araç kullanmalısın.
Aksi takdtrde trafik kontrollerinde ceza yiyebileceğin gibi ve haklı dahi olduğun en ufak bir kazada bütün suç sana yüklenir ve sakat kalmalı veya ölümlü bir kazaya karışmanız halinde karşı tarafın hakkınızda çok büyük tazminat davaları açabilmesine imkan vermiş olursun.

nebileyim kardeş devlete bi bulaştınmıydı yapış yapış oluyor heryerin
ben halimden memnunum bana buraporla dokun mazlarsa arabamda var binip duruyorum on lar sag ben selamet

he Ali işte budur kanun daki yer nerde Ali şu belge ile sabitir kardeş diye bilecegin..

Baştan aşagı saçmalıklar ülkesi
Ali haklı

H sınıfı ehliyet vermedıklerı sürece Bülent Beyin dediğini yap başka doktor baska hastane baska rapor... Soylemesı ayıp ben 7. başvurumda aldım. peşini bırakma

Can nediyosun 7 di başvuru .. 7 kere başvuracan aracın belli bir kısmına kredi kullanacan 7 banka gezecen ara bayı 5 sene içinde satamayacan başka bir araç kullanamayacan paran varsa sosyaleşecen yok sa evde turşunu kuracan hiçbirini yapmayacan zaten hayatın sıkıntı lar içinde 1 0 yeniksin hayata yani bunlar zorlaştırmamı kolaylaştırma mı 7 sefer kedi canlı gibi olacan

Size herşeyi tamdır raporu veren doktoru, heyeti şikayet edin lütfen..

forsa arkadaş ne yapsın elinden gelen mücadeleyi göstermiş sonuçta raporu eksiksiz dr onayıda var istediği ehliyetle kullanabileceğine dair eğer başına birşey gelirse zaten raporun yanında

Üst Alt