Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polio sekeliden konulan tanılardan yüzde kaç oran alırım?

mustafa_al481

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar sitenize yeni üye oldum merhabalar ...
geçen hafta cuma günü fizik doktora gittim tanı koydurmak için ve bana bu tanıları sizlerle kurula girmeden paylaşmak istedim ...
1 ) sol ayağında polio sekeli sol ayak 7 cm kısa ince ve uzun bacak yürüme cihazı KAFO sürekli kullanmak zorunda...
2 ) sağ bacaK polio dan etkilenmis diz kapağında atma var buna bağlı olarak sağ diz için sürekli eklem destekli ortopedik dizlik kullanmak zorun ...
3 ) belde kayma siddetli ağrı var ...
4 ) 2 koltuk değneği ve uzun bacak yürüme cihazı ( KAFO ) sürekli kullanmak zorunda ...

arkadaşlar ben bu tanılarla özürlülük oran tablosu 3,4 de baktığımda oran % 72 görünüyor ... ankara bir oyun oynamassa ...sağlık kurulundada bana söylenen
malülen emeklilik te hastahane sadece tanı konuyor ankara oran veriyor deniliyor...

emeklilik için rapor alan arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak istiyorum ...
saygılar ...

Bu raporla defterdarlığa vergi indirimi için başvurdunuzsa, onaylanacaktır. Tablo 3.4'e göre verilen oranlar kolay kolay değiştirilmez.

Ama Malulen emeklilik için sigorta müdürlüğüne verecekseniz raporu, o zaman ayrı! Malulen emeklilikte değerlendirmeyi kafasına göre yapar sgk

Tablo_3.4.png

benim raporum birincisinde fizik dr yanlış yönlendirmesiyle kabul olmadı ...genelde işlerinizi ortopedi dr ile halledin iyi diyalog kurun kendinizi ifade edin yardım cı oluyorlar ...
fizik dr sadece ölçüm yapıp gönderiyor ortopedi dr ayrıntılı muayene ediyor herşeyiyle tablo 3,4 e göre benden de tekrar tanı istenmişti ...

Polio şekeli

Merhaba arkadaşlar

2 koltuk değneğini de sürekli kullanıyorum . vergi indiriminden yararlanabilir miyim?

Üst Alt