Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polio sekeli sol alt extremiteden %24 raporum var. ÖTV'siz araç alabilir miyim?

levent78

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Engellilik oranı %24,teşhis;psorieris hafif +polio sekeli sol alt extremite etkilenmiş yazan,arka yüzünde h sınıfı ehliyet alır.otomatik vitesli araç kullanabilir yazan raporumla ötv indirimli araç alabilirmiyim.otomatik vitesli araç kullanabilir yazan h sınıfı ehliyetim var.

Bende olur diye arabayı aldım,ama 1,5 aydır vergi dairesi uğraştırıyor.en son rapordaki polio sekeli yazısını sildir dedi.3. kez rapor kabül edilmedi.doktor babamın oğluya dediğimi yapacak.ne yapmalıyım.araba kredisinide ödemeye başladım bile

levent78

Polio sekeli yazısını sildirmek de ne demek. Sizin durumunuz bu zaten. Doktorlar teşhisi koymuş, silip de ne yazacak?
Bence maliyedeki memurlar işgüzarlık ediyor. Amirleriyle görüşmeyi deneyin.

Garip ama aynı şekilde rahatsızlığın türkçe ismini yazdır gel dendiğini biliyorum ve engelli arkadaş rapordaki polio sekeli yazısı yerine çocuk felci yazdırınca kabul etmişlerdi.
Daha neler çıkaracaklar...

@levent78

Raporun arkasına başhekim imzalı bir not düşülebilir belki: "kişinin sol alt ekstremisinde kısıtlılık vardır" diye.

tertibatlı araç kullanabilir ibaresi olması yeterli, yada otomatik araç kullanabilir de olur çünkü sol ayağınızla ilgili rapor almışsınız

Üst Alt