Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Plakayı engelli plakasına çevirmenin maliyeti ne kadar?

yakupyıldırım

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
selam ya ben 2. el bı araba aldım. otomatık vıtes tertibata gerek yok raporumda öle yazıo benım bu aracı özürlü plakasına cevırmem ne kadara maal olur acil yardım

aracın muaynesi yeniyse, tertibatda olmayacağına göre muayneyede gerek yok,satışıda almışsınız zaten anladığım kadarıyla bi sigorta masrafı olur yaptırmadıysanız bide trafikten çevirmek için ruhsat vs ücreti var ama fazla bişey değil onlar sigorta ve tarfik masrafları en fazla 400 500 tutar o kadar...

engelli plakaları kalkmadımı,bende araç aldım ama plakayı değiştirmedim.engelli plakasımı yapmam gerekiyo bir de???

hakket isteyen engeli plakası cıkara biliyormu

5 ay önce ben çıkarttım,bildiğim kadarıyla isteğe bağlı

o zman ben plakamı hiç değiştirmeme gerek yok peki polis cevirdiginde sormazmı bize sen nasıl kullanıon bu aracı dıe engellı oldugumuz ruhsatta mı yazacak yoksa sadece ehlıyetde mı

Ehliyetinizde "özel donanım" ibaresi var mı? Ya da ehliyetinize temel olan raporda "özel donanım" ibaresi var mıydı? Yok idiyse, yani otomatik vitesli araç kullanmaya uygun sürücü belgeniz varsa, zaten tüm otomatik vitesli araçları kullanabilirsiniz. Ne plakada damga şartı var ne de başka bir kısıtlama...

Üst Alt