Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pişmanlıklar ve keşkeler hastalıktan mı?

@Lilith76, valla kötüyüm bununla da övünüyorum diyen biri bana hiç denk gelmedi ama kötü olup şöyle dürüstüm,şöyle delikanlıyım şöyle iyiyim, bana güvenmiyor musun v.s... diyen çok şerefsiz denk geldi gerçekten iyiyse biri iyiyim diye çıkıp övünme gereği duymaz.
İyi birisi iyiliğin meziyet değil zaten olması gereken olduğunu düşünür bununla övünme gereği duymaz kötüler iyiyim der çok gördüm.
Tabii bunları yazarken yine seni eleştirmiş gibi olmayayım kötülerin çoğaldığı bir dünyada iyi,dürüst kalabilmişim deyip övünen de vardır.

@sokr@t,
Doğru diyorsun herkesin hayat tecrübeleri farklıdır.
Kötüler kötüyüm ve bununla övünüyorum demiyor çoğunlukla ama yaptığı kötülüğü,hinliği zeki olmak sanıyor ve insanın iyi niyetini de aptallık olarak adlandırıyor.
Akran şiddeti diye birşey duydun mu hiç diycem ama duymuşsundur zaten.Çoğunlukla okullarda olur,biliyorsundur.
İşte o akran şiddetini uygulayan çocuklar,çoğunlukla zengin ve toplumda saygın kabul edilen,iyi aile çocuklarıdır.O çocuklar fakir ve parçalanmış aile sahibi olan çocuklara şiddet uygularlar ve bu yaptıklarıyla kendi aralarında gülüşüp eğlenirler.
Onlara sorsan yaptıkları gayet normaldir ve hatta yaptıklarıyla övünürler.Kötülük olduğunu bile bile övünürler.
Ben de bu tip insanlarla çok karşılaştım ve onları gördükçe iyi ve dürüst bir insan olduğum için övündüm ben de.
Ama durduk yere ne kimseye sen kötüsün dedim ne de ben iyiyim dedim.
Senin de farklı tecrübelerin olmuş.Sen de haklısın.

Üst Alt