Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pili bitmiş oyuncak araba gibi yerimden kımıldayacak gücüm yok. Sorun ne olabilir?

Konular
71
Reaksiyonlar
132
Evet pili bitmiş oyuncak araba gibi yerimden kımıldayacak gücüm yok oturduğum koltuktan mutfağa su içmeye bile gidecek dermanım yok. Bu his günde en az iki kere tekrarlıyor. Geçmişte Hipotiroid ve insülin direnci tanısı konuldu Eczaneden tiroid İlacımı alıp içsem geçer mi acaba. Tiroid bezinin az çalışması da halsizlik yapıyormuş. Evet biliyorum dahiliyeye gitmem lazım ama gidecek gücüm yok enerjim yok sıra bekleyecek kan sırası bekleyecek sonra tahlillerin çıkmasını bekleyecek zerre enerjim yok.

Tiroid için 100luk levotiron kullanıyorum. Kesinlikle etkiliyor. D vitamini 8 çıktı. 10 un altında halsizlik ve depresyon yapıyormuş. Vücudum enfeksiyon kaptığında da halsizlik oluyor.

@furkander33, en azından sağlık ocağına git kan ver. Kendin doktor kontrolü dışında ilaç alma, bunların da yan etkisi, başka ilaçlarla etkilişimi olabilir.
Mesela bir ilaç kullandım kendim ardından kalsiyum yüksek çıktı, yüksek çıkması iyi gibi görünüyor, benim yüksek çıktı 2 yıldır anamı ağlattılar. Belki 15 kere hastaneye gittim bunun için. Pro hormon yüksek çıktı. Kemik ölçümünden tut, 24 saatlik idrar tahlili, kaç kere kan verdim bilmiyorum, kaç kere ultrasona girdim. Protroid ablasyonu oldum. 2 kere iğne soktular bogazıma. Bunların kontrolleri var, eylülde tekrar kontrol var değerler yüksek çıkmış, tekrar yıkama yapacaklarmış d vitaminin sonucunu göre.

Son düzenleme:
@osmangazi,

Çok geçmiş olsun

Endokrinci hergün içeceksin demişti seneler önce. Ama ben bıraktım. O yüzden dedim tekrar başlayabilirim diye.

Son düzenleme:
Üst Alt