Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paxera'dan Efexor'a geçmek hakkında deneyimi olan var mı?

Konular
11
Reaksiyonlar
5
Arkadaşlar paxera 40 kullanıyorum lakin bırakmak istiyorum eskisi kadar etki etmiyor venegis ilacını denemek istiyorum doktorada danışarak aklımdaki plan şöyle 2 hafta paxera 40 venegis 37.5 kullanıp sonra 2 hafta paxera 40 ve venegis 75 kullanıp sonra paxerayı azaltarak bıraksam nasıl olur acaba?
@OğuzHan112

Özel prof. Dr değiştirdi şimdi efexörden duxet e geçirdi

......düzeltmek zorunda kaldım hatırladım galiba paxlerayi bırakırken direk birakmadim

Son düzenleme:
Daha önce paxil adlı ilacı da kullanmıştım bi 5 sene kullanmisimdir ama dr öyle karar verdi

Hatırladım yani paxlerayla efexoru bir arada kullandım öyle geçtim kusura bakmayın yanlış bilgi vermek istemem

Son düzenleme:
40 mg paxelera ve ilk önce hatirlamdigin dozda az dozda efoxor kullandım sonra efoxorun dozu 2 katına çıktı paxerelayi bıraktım böyle hatırladım

O zaman yine benim yazdığım hesaba denk geliyor bende paxera 40 venegis 37.5 sonra paxera 40 ve venegis 75 çıkıp sonra paxerayı azaltmak istiyorum

Herhangi bir olumsuz durum yaşamadım eskiden paxerayi hastalık geçti diye bırakmıştım mesela hastalık nüks etti sosyal fobi ansikyete geri gelmişti ama ilaç değişiminde yaşamadım

Doktorlar yardımcı oluyor mu size??Numara yapıyor diyip bıraktırmıyorlar mı?Bu ilaç mı sadece size iyi geliyor??

@NewDay, bana iyi geldi sosyal fobi Anksiyete (kaygı) bozukluğuma iyi geldi yüzde 95 geçti doktor yardımcı oluyor neden numara yapıyor desin ?

@erola, Konuyu açan abiye dedim.Aylardır bırakmaya çalışıyor.Birazdan diğer konuyla birleştirirler mesajları.Size demedim yani bırakamıyor ilacı.

Üst Alt