Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Parkinson ve demans için çok düşük oranlı rapor verdiler!?

alikarakas23

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Dedem için rapor alıyoruz da bakarmısınız parkinson ve demans için %25 verdiler bunlar ne adi insanlar acaba
6c84305a2e24d06e9b83ee881989909d.jpg

Ötv için bu oranlara rapor alabilirmiyim

Mrb abilerim dedem için rapor alacazda
Endokrinden ileri derece kemik erimesi ve belde kırıkdan %50
Ortopediden %48 fizik tedavide ortopedinin verdiği oranı kabul ediyoruz diyor raporda
KBB dan %31
Nörolojiden %25
Kardiyoloji %10 bir yazio %10 bir yazio biri tansiyon biri kalple alakalı bişey bu toplamda %20 mi yapıyor yoksa ayrı ayrımı değerlendiriliyor
Beyin cerrahi %7
Göz %5
Dedem 90 yaşında bide yaşdan heralde %10 veriyorlarmış
Sizce %90 olurmu ağır engellide yazması lazım mı ötv için herkeze hayırlı günler.

alikarakas23

Bu verdiğiniz oranların tamamı raporda geçiyorsa balthazard formülüne göre %91 yapar.

peki hocam ötv için ağır engelli yazması lazımmı raporda bide kardiyolojinin %10,%10 yüzde 20 mi sayılıyor

Ötv indirimi için ağır engelli yazması şart değil
%91 rapor verirlerse,o raporla araç alabilirsiniz ve bu aracı herkes kullanabilir.
Kardiyolojinin %10+%10 oran vermesi %20 yapmaz
Balthazard formülünden ayrı ayrı değerlendirilir.

Teşekkür ederim hocam sağolun yani bu oranları heyet değiştirmez öylemi bide dedemin aklı yerinde nörolojinin verdiği 25 vasi altına alınmasına neden olabilir mi

Herkeze merhaba dedem adına rapor çıktı %90 oranında ama demans yazıyor vasi lazımmış bende bu vasi işine hiç bulaşmak istemiyorumbuğün bayiye gittim trafikden geçmiyebilir dedi trafikden geçse sonrasında bir sıkıntı olurmu bana yardım edebilmisiniz

Üst Alt