Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Parkinson hastasıyım. Başka rahatsızlıklarım da var. ÖTV'siz araç alabilir miyim?

airfani

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
herkese hayırlı gunler ve mutlu yarınlar dilerim,ben raporlu parkinson hastasıyım,yine sağ gözümde glokomdan dolayı görme kaybım var(raporlu), ayrıca uyku bozukluğu (deprasyon) rahatsızlığım var,ayrıca kalın bağırsak ameliyatı geçirdim, ama patoloji sonuçları daha çıkmadı,bu şartlarda ötv den muaf araç alabilirmiyim, lütfen yardım teşekürler

teşekürler cenk bey,ama ben hala aydılanmadım, yüzde doksan engelli olmak,yani iş yapabilme gücünü nerdeyse tamamıyle kaybetmek, O zaman,birçok engelli kardeşimiz bundan yararlanamaz???. ayrıca resmi tebliğler veya kanunlar öyle bir yazılmışki, anlayabilmek için bu konuda ihtisas yapmak gerekir,
BU KONUDA BİR KARDEŞİMİZ VARMI BANA DAHA SADE BİR CEVAP YAZACAK,BEKLİYORUM,

airfani Cevap çok sadece aslında ortopedik bir engeliniz yoksa araç hakkınız yok. %90 ve üzeri rapor alabilen insanların sağlık durumu konusuna ben yorum yapamam

Üst Alt