Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paranoyak mı oldum? Böyle düşünmek normal mi?

Aşiri
@sokr@t,
Tamda dediğim gibi aripiprazol etken madde seni toparlayacak.hayirlisi olsun.Abizol 30 mg kullanıyorum.Bu ilaç hem serotonin hemde dopamin üzerinde etkili bir ilaç hayırlısı olsun.

30 mg kadar yolu var ilacın zaten doktor seni 5 mg sınırlı kalmayacak dozunu artırır.Bence çünkü 5 mg düşük doz.

Takinti az bir sey mi bu hastalıklarin özünde vardır.takinti bir ruh kanseri gibi birşey.

Bende
paranoya hezeyen sanrı isyan kafa karışıklığı tardif diskinezi kas seyirmesi

Kullandığım Antipsikotik bunları yok ediyor ama Akineton içince bunlar bende oluyor (kendi kendimi test ettim akineton içip içmeden sok günler)

Öncelikle merhaba. Fazla uzatmayayım. Yaşayanlar bilir, kafada yaşanma ihtimali oldukça düşük olan onlarca senaryo üreterek gereksiz yere beynimizi yorarız ya hani o var bende. Genelde bu psikolojik rahatsızlık yüzünden ana odaklanamıyorum ve üstüne sürekli kafamı meşgül ederek beynimi yoruyorum. Sanırım inglizce "Overthinking" deniliyor bu rahatsızlığa. Sürekli saçma sapan şeyleri kafamda kurmaktan yoruldum. Kendi başımada çözebilecek gibi değilim bu hastalığımsı şeyi. Neler tavsiye edersiniz? Sosyal yaşamımı çok etkiliyor.

Üst Alt