Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Ahmet T, ben isyankar müzikler dinlediğim için Allah beni cezalandırdı düşüncelerimi ve hayatımı herkesin gözü önüne sokarak. Düşüncelerimi nasıl saklıcam hiç bilmiyorum.
Düşüncelerimi okumasınlar diye dikkatli düşünmeye çalıştım. Derste hoca sınıfa "şizofreni kronik mi" diye sordu. Bence benim psikoz olduğumu biliyor.
Elimde staj formuyla öğrenci işlerinden çıkıp sınıfa geri gelirken sınıftakiler staj belgeleri hakkında bana soru sormaya başladılar. Nereden biliyorlar elimde staj formu olduğunu? Onu okul dağıtmadı bu arada. Demek ki düşüncelerimi okudular.
@Operadaki Hayalet, ben kendimi Tanrı zannettiğim dönem insanların benden nefret ettiğini düşünüyordum. Sonuçta Tanrı'dan nefret eden bir sürü insan var.
Okuduğum kitapta şeytan olmaktan kurtulmanın yolu yazıyor. Her şeyin tek ve birbiriyle bağlantılı olduğunu anlayanlar şeytan değilmiş. Bu konuda çalışıcam, şeytan olmak istemiyorum.
@Üzümlükekim Geçen psikoz ilaçlarımı bırakacağım falan diyordu. İlaçların kendisini daha kötü yaptığını düşünüyordu. O ilaçların ağır yan etkileri olduğunu kabul ediyorum ama böyle olmasından kat kat iyidir.