Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paranoid şizofreniyim. Bu duruma % kaç oranla rapor alabilirim?

Uzay gemisiyle uzaya gitmiyorsan rapor vermezler kardeşim 😎

Dünya dışı yaşam maalesef yoktur.

Olması için yıldız sistemlerinde bizim gibi gezegenleri olması gerekir. Bizim gibi hücrelerin milyonlarca, milyarlarca yıl içinde evrim geçirip canlı olması ve aşama aşama insan olması gerekir ve bizim gibi teknolojiye sahip olmaları gerekir.

Bu da maalesef imkansız.

Yani uzayda sadece biz insanlar ve dünyadaki canlılar varız.

@[NirvaNa] , Evet, bir kere kaçırmaya çalıştılar. 2 arka sokakta araçları vardı (1 tane). Leponex dedim onlara, küfür müfür apartopar kaçtılar

@Kobra_, Müslümansın hocam sen, ondna böyle diyrosun

Arkadaşlar dalgaya vvurdu, bende devamını getirdim hocam, lakin bu başlık gerçek. Akşamları uzaylılar geziyor gibi hissediyorum lakin işlevselliğim bozmuyor.

İşlevselliğimi etkilemiyor çünkü çıkmıyorum, ama aynı zamanda da etkiliyor diyebiliriz zira çıkmıyorum. Biraz kafa karıştırıcı oldu

Allah azze ve celle alemlerin Rabbidir peygamber efendimiz 18000 aleme rahmet olarak gönderilmiştir

Anladım.

Hastane yatışınız yoksa,özellikle şizofreni hastaları için rapor konusunda hastane yatışları önemli.

2 tane ilacınız var..bu durumda tedavi ile düzelen %45

Veya kısmen düzelen 65

80 biraz zor gibi görünüyor.

@halistaşdeviren,

@OğuzHan112, Hocam biri atipik psikoz, diğeri p şizofreni, şizofrnei, psikoz diyor. Kimse kesin teşhis koyamıyor. Bende içgörülü hastayım, lakin sanrılara karşı gelemiyorum. İster istemez rahatsız oluyor insan. Ne yapmalıyım sizce ben?

Kesin tanı için Hastane yatışı önemlidir.. yatışlarda personelden hemşireye sizi takip edip Hekime bilgi veriyorlar.. kesin tanı için bunlar çok önemli.

Hastaneye yatırılacak kadar uygun görülmemişsiniz..dışarıdan tedaviniz düzenli ise p şizofreni kanaati varsa %45 geçmiş olsun 🙋

@halistaşdeviren,

Üst Alt