Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paralimpik masa tenisi hakkında bilgi sahibi var mı?

Wooglebunch

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
e-Devlet'ten başvurdum ve onaylandı. Yalnızca bana göre oldukça uzak bir yer. Zamanları bana uygun değil özel ders vs mi almalıyım bilmiyorum 1-2 yıldır istiyorum hedef belki milli sporcu olmak

Milli Sporcu Olmak İçin Kulüp Şart: Sadece özel ders alarak veya bireysel çalışarak milli takıma seçilemezsiniz. Resmi turnuvalara katılmak için eninde sonunda bir engelli spor kulübünden lisans çıkarmanız mecburidir.

Alternatif Kulüp Arayın: e-Devlet'in verdiği yer kaderiniz değil. Bulunduğunuz ilçedeki Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne giderek evinize daha yakın başka kulüpler olup olmadığını araştırın.

Eğer imkanınız (bütçeniz) varsa, başlangıç aşamasında özel ders alarak temelinizi sağlamlaştırmak, 6 ay veya 1 yıl sonra oyun seviyeniz ilerlediğinde o uzak tesise veya başka bir kulübe lisans için gitmek oldukça mantıklı bir stratejidir.

Üst Alt