Merhaba arkadaşlar
Gercekten ,özellikle halk otobüslerine beyaz kartı gösterdigimizde sanki bizi lütfen bindiriyorlar gibi bir hava oluşuyor. Yanlış anlaşılmasın Mesela bir polis memuru onurlu ve vakarlı bir şekilde kartını gösterdiginde biletcinin bakış açısı ile bir özürlünün kartını gösterdiginde biletcinin bakış açısı farklı oluyor. bizlere karşı gayet küçümser , kızımsar, ve ters bir tavır sergiliyorlar. Ama akbil gibi bir uygulama olsa hiç olmazsa biletci ile gözgöze gelip merhametine sıgındım gibi bir tavırdan kurtuluruz.
Başımdan geçen iki olay
1- Bir otobüs ile ilgili Bir karakola suç duyurusunda bulundum. Söz konusu amir. Kardeşim istersen şikayetini alayım amma, zaten bu halk otobüslerini kimlerin çalıitırdıgı belli bir şey çıkmaz dedi, haklı olarak ben de vaz gectim.
2 - daha sonra Mart 2009 da 400 A yenibosna dan kalkan ve yeşilkente giden a 816 nolu halk otobüsü biletcisi ile sorun yaşadım. ve 11.3.1009 tarih 4359 sayılı şikayet dilekçem halen sonuclanmadı. ve bana bie cevap verilmedi. İki telli Müdür muavini Halil beyi aradıgımda ise ilgililer ceza kesilmiş dei. Peki Müdür bey bana neden bilgi verilmedi dilekçemin cevabı dedigimde ise odaha uzun sürer. Ancak ceza verilmiş dedi. Ancak ne bir rapor nede karar sayısı var ortada.
Açıkçası tabiki korunumlar olnmada . Ancak ne kadarb duyarlı olursak olalım. Faydası olmuyor. Bence tek çözüm bizlerede akbil verilmesi. Hiç olmazsa bastıgımızda biletci ile göz göze gelmez ve sorun yaşamayız