Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü Raporuma H Sınıfı ehliyet alabilir ibaresi ekletmek için ne yapmalıyım?

babur0101

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Özürlü raporum var ve Araba almak istiyorum;

Raporuma ''H Sınıfı Ehliyet Alabilir'' ve ''Tertibatlı araç kullanabilir yada Tertibatsız Direk kullanabilir'' ibareside yazdırmak istiyorum.

Bilgisi olan arkadaşlar Hangi işlemleri yapmam gerektiğimi söylerlerse çok sevinirim.

Tertibatlı araç kullanabilir ve H sınıfı ehliyet alabilir raporumu aldım.

TERTİBATLI ARAÇ KULLANABİLİR VE H SINIFI EHLİYET ALABİLİR RAPORUMU ALDIM NASILMI ? (DETAYLAR) 109.50 TL aldılar rapor için

Öncelikle İstanbulda bulunan Taksim Eğitim araştırmaya gittim;

Sağlık kuruluna alıcağım raporu söyledim ve bana 1 hafta sonraya gün verdiler.Ve benden 3 adet resim T.C kimlik fotokopisi istediler.Gel heyete giriceksin dediler.

7 gün sonra salı günü gittim.Bana hazırlanmış Bir kağıt verdiler.Ve kağıtta yazan doktorlara muayene ol dediler (1 saat felan sürdü 7 doktora muayene oldum farklı branşlarda).Hepsi kaşe imza attıp verdi. Bende Sağlık kuruluna götürdüm.Ve bana Saat 13:00 de gel dediler hiç heyete girmeden raporumu onaylamışlar 14:20 de raporumu elime aldım.

BİLGİ;
Ücret 150 TL dendi.
Vezneden 109.50 TL aldılar.

ödediğin paranın makbuzunu kaybetme.
özürlülerden sağlık raporu için para alınmaz.gidin ödemiş olduğunuz parayı hesabınıza aktarırlar.

Hayırlı olsun. Bilgi için de teşekkürler Burak

Üst Alt