Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü raporum kayıp. Ne yapabilirim?

Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar özürlü raporum kayıp bu konuıyla ilgili ne yapabilirim

lütfen yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

Raporunuzu nezaman nereden almıştınız....

2009 şubat ayında iş kur sevki ile çukurova devlet hastanesinden aldım. AYRICA BİRDE 2009 MART AYINDA DEFTERDARLIK SEVKİ İLE 2022 MAAŞI İÇİN AYNI HASTANEDEN BİR RAPOR DAHA ALDIM AMA BENDE İLK ALDIĞIM RAPOR VAR İDİ..

Benm bildiğim 3 adet olur iş kur gönderdiyse 1 tanesni iş kura vermiştrsinz bir tanesi hastane de olur birtanesi de siz de sizinkini kaybetmişsenz Çukurova Devlet Hastanesinden diğerini rapor bölümden isteyeblir hastanede aslıgibidir mührü yaptırablirsiniz.....

Aynı hastanenin heyet arşivinden alıp aslı gibidir yaptırabilirsiniz.

cnm aliş şerifin dediği gibi hastaneden alabilirsin.aslı oradada var.bende öyle yapmıştım.aslı gibidir kaşesi vuruyorlar.

çok teşekkür ederim arkadaşlar biz evimizi taşıdık o arada herşey birbirine karıştı bulamıyorum evde
bir an çok korktum panik yaptım çünkü engelli sınavına giricem onun için gerekli çok sağolun iyi günler diliyorum..

iş kura kayıt yaptırdınsa raporunu işkur sitesındende cıkartabılırsın

%90 özür raporum var. fakat raporun aslını kaybettim. aslının aynıdır diye raporun bir nüshası elimde. noterden aslı onaylı üç adet f.kopi istediler fakat noter aslı olmadan onaylamıyor. bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim. yardımcı olursanız sevinirim. rapor süreklidir. yeniden heyete girmeme gerek var mı.

Dostum, raporu aldıgın hastanenın arsıvıne dılekce ıle basvur, onlar senın ev adresıne aslı gıbıdır seklınde gonderırler.
dılekcende ayrıntılı olarak bahset ve acık ev adresın bulunsun, bılgı ve belge edınme kanununa ıstınaden talep ettıgını yazına ekle.Dılekcenı ıadelı taahhutlu yolla, ptt den takıp et, ulaştıgında 3-5 gun sonra hastanenın arşıvını telefonla ara sor, yardımcı olurlar.
ALLAH yardımcın olsun dostum.

Samsun 500 bilgi için teşekkürler. Aslının aynıdır diye yenisini verdiler fakat noter kabul etmiyor. 3 nüsha lazım. Noter aslı olmadan vermem diyor. Ne yapabilirim.

Üst Alt