Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü Kimlik Kartı almak istiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

crazyblade

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhaba 01.08.2012 tarihinde özürlü raporu almak için devlet hastanesine müracaat ettim. ancak ben vergi indiriminden faydalanmak için yaptım yani vergi dairesi aracılığıyla. raporum çıktıktan sonra hastane tarafından vergi dairesine gönderilip ordan da ankaraya gönderilecekmiş. yani rapor aslını asla göremeyeceğim. bu durumda rapor fotokopisi ile özürlü kimlik kartı alabilir miyim? yoksa bireysel başvuru yapıp ayrıca rapor mu almam gerekiyor.

slm arkadasım raporunun fotokobisi varsa aldıgın hastanenin bashekimine git raporum ankaraya gitti de özürlü kimlik kartı almam icin aslıgıbıdır diye mühürlü olması lazımmıs de hatta birkactane daha fotokobi cektir hepsinede aslıgıbıdir diye damga bastır elinde dursun birgün lazım olur ben oyle yaptım özürlü kimlik kartı aldım müracat ettim bir hafta sonra gel al dediler gidip aldım ne işe yarayacak bende bilmiyorum ama belki birgün yarar kolay gelsin insallah alırsın aslıgıbıdır diye mühür bastırdıktan sonra bir kactane fotokobiye bir tanesini al git ücretsiz seyahat kartı cıkarttır iett ye beyaz kart 5 dakikada veriyorlar karaköy iskelesinin yanında iette binası var ordan ben 1 ay önce aldım hadi bye .)

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt