Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özurlu aracı almak ıcın rapor oranı kac olmalı?

mkemal68

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben 10 yıl dıyalıze gırdım kalp mitral amelıaytı oldum klın bgırsak amelıyatı oldum %81 raporum var arac alabılırmıyım

kaderimse çekerim kardeş kesin bilgi verdiniz. Ortopedik (ortapedik değil) engeliniz yoksa %90 olacak.. Ortopedik engeliniz varsa %1 yeterli..

felc gecırdım sol elımde hala sıkıntı var

felc gecırdım rapor lırken ortapedıye goıtmeyı unutmusum tekrar basvursam eklerlermıkı rapora

mkemal68 kardeş, %81 oranına felç sorununuzu da ekletebilirsiniz...
Ama rapor elden geçti ise eklemeyebilir yinede sanssınızı deneyin...

sol tarafımdan felc gecırdım rapor alırken ortapedıye gıtmeyı unutmusum tekrar gıtsem rapora eklemzlermıkı oran

Başka bir hastaneye müracaat edin. h sınıfı ehliyet ve ÖTv muafiyeti için yeniden rapor alın..

geçmeyi unutmuşsun rapor heyetten geçti ise yapacak birşey yok.. İlker Bey'in dediği gibi başka hastaneye git. Bu arada ek olarak bu elindeki son rapordan itibaren 6 ay geçmesini bekle derim..

%1 var

kendı hastanem vermezmıkı tekrar

ben raporu alalı cok oldu

6 ay geçmiş ise tekrar verir..

rapor en az 2 tane almaya çalış
biri ehliyet için
diğeri ÖTV.siz araç için..

Ehliyet vermezlerse 1 tane rapor yeterli: ama siz yine çok rapor alın..

Heyet raporuna tekrar başvyrabilirsiniz

ıkı tane raporu nasıl alcamkı

%81 raporla araç alabılırmıyım ?

Çeşitli kereler sormuşsunuz arkadaşlar yanıtlamışlar..Hocam %81 le ÖTVsiz araç alamazsınız...

arac alabılırmıyım

pekala raporum kac olması laızm ozman

Arkadaşın söylediğinden hariç;

Ortopedi engelli değilseniz %90 ve üzeri raporla araç alabiliyosunuz . Tbi kanun değişmediyse .

kardesım ben bobrek naklı oldum kalp amelıyatı oldum vs vs farklı sorunlarım vardı raporu %81 verdıler ancak sol elımden guc kaybım vardı orta pedıye gıtmeyı unutmusum sımdı ne yapmam lazım

Üst Alt