Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özür oranın belirlenmesi gerekçesi ile alacağım raporla EKPSS başvurusu..?

bizbiz

Yeni Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
arkadaslar bugun kurula gırmek ıcın hasteneye gıttım.gun verdıler.
bana verdıklerı kagıtta ozur oranın belırlenmesı hakkında dıye yazıyor bununla ekpss ye gırebılırmıyım.
sımıdıden teskkurler

Evet ama özür oranınız tüm vucut fonksiyon kaybı %40 veya üzeri olursa EKPSSye girebileceksiniz.

engellı kadrosundan sınava gırmek ıcın yazın dıyodu bırı o yuzden merak ettım oluyomu dıye.
bı de ben sımdı gun aldım 3 hafta sonra heyete gırcem hıcbır doktora falan gorunmedım acaba heyete gırecegım gun mu gıdıp muayene olcam .
sımdıden teskkurler

arkadaslar bugun hastaneye gıttım muayene oldum sağ gözüm protez. gozden %32 alırsın dedı doktor ve kurul raporuna yazdı
Psıkolojıye gıttım anksıyate bozuklugu yazdı ama ılac kullanmaya 1 ay once basladım kurul raporuna soyle yazdı anksıyate bozuklugu ve 1 ay once ılac tedavısıne baslandı. 1 hafta sonra heyete gırcm acaba ekpss ye gırmek ıcın %40 rapor alabılırmıyım bılıgılendırırsenız sevınırım.

özür oranı tüm vucudu mu kapsıyor benım sadece gözde problemım var hmde cıddı problem bu sebepten askerıyeden bıle muaf aldım sadece gozden akınan &40 uzerı sonuç ne olur yanı tum vucuda göre hesaplanırsa gözn oranı dusermı..heyet sadece gozde problem var deyıp te bu çalışmana engel deil derse oranı dusurme olasılıgı varmı kendı göz dr uma gıttım o tahmını &40 ı geçer dedı gözde problemı olana gorme derecesıne gore % de artırımı oluyomu bı ara bı sıtede gormustumde bilenler yardımcı olursa sevınırım...

özür oranı tüm vucudu mu kapsıyor benım sadece gözde problemım var hmde cıddı problem bu sebepten askerıyeden bıle muaf aldım sadece gozden akınan &40 uzerı  sonuç ne olur yanı tum vucuda göre hesaplanırsa gözn oranı dusermı..heyet sadece gozde problem var deyıp te bu çalışmana engel deil derse oranı dusurme olasılıgı varmı kendı göz dr uma gıttım o tahmını &40 ı geçer dedı gözde problemı olana gorme derecesıne gore % de artırımı oluyomu bı ara bı sıtede gormustumde bilenler yardımcı olursa sevınırım...

Tum vucuttan yuzde 40 ve uzeri.ve de calisabilir yani istihdam olmasi lazm.raporunda calisamaz yazarsa olmaz

ama benım sadece gozde problemım var dığer organlar sağlam dr gozden %40 ı gecersın dedı dıger organların sağlam olması % deyı düşürürmü

Hayır düşürmez baltazar formulu uygulanıyor tum vucud oranı toplanıp tek yuzde verılıyor yanı senın sadace gözde problem varsa % kaçsa o senın tum vucut oranı kaybını bellı edıyor korkulacak bırsey yok. raporunda çalışabılır yazması önemli değil. Çalışamaz yazması önemli. çalışamaz yazarsa atama sırasında senden yenı rapor ısteyecekler hangı iş alanlarında calısabılır dıye sen sımdıden o raporuna bu alanları yazdır herkesin söyledıgınıde takma

çok teşekkürler bi sorum daha olacak 2009 da aldığım rapora itiraz mı edeyim yoksa yeni bir rapor alabilirmiyim hangi yolu izlemem gerekli

yeni bir rapor alman senın hayrına olacaktır. ekpss girmek için rapor almak istiyorum diyerek bağlı bulundugun ılın devlet hastanesine başvur devlet hastanesi yoksa en yakın üniversite hastanesine başvur.

işin içine pskolojık tanı gırerse sureklı rapordan ,iş sureksıze donmuyomu 6ay veya 1yıl gıbı yanlışmıyım?

vergi indirimi için kullanacağım ama ekpss yede kullanabilirmiyim eski raporun oranı ıle aynı olmaması dırımında ankara farklı bı hastahaneden rapor ıstermı

vergı ındırmı ıcın ne yapmamız gerekıyor acaba

Çalıştığın kurumdan bır yazı ıle vergı daıresıne basvuru yapıcaksın oda senı hastaneye sevk edıceksın hastaneden rapor kapalı zarfla ankaraya goıdıyor ve vergı ındırım oranın belırlenıyor

arkadaslar %40 raporuö var merak ettıgım konu e kpss sınavında dıyelım bı memurluk kazandık
benm raporum 1 yıl surelı pekı bu bır doldugunda ne olacak

işim nolcak

bı de engellı maası ıcın basvurdum a
aılenın gelırıne dusuk yazdım bayagı onu sorusturuyorlarmı

Üst Alt