Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özür oran cetvelinde olmayan hastalık için nasıl bir yol izlemeliyiz?

CPT. NEMO

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Doktorlar hastalık özür oran cetvelinde olmadığı için oran veremiyor(nadir görülen bir hastalık) böyle bir konuyla karşılaşan ya da bilgisi olanlar yapmamız gerekenler hakkında(şikayet, itiraz vs.) yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Hastalik nedir hangi dalla alakali ? Nasıl bir hareket kısıtlılığına yol açıyor?

Siz rapor almak için hastaneye gittinizmi?
Misal dilate kardiyomiyopati de yok cetvelde,belki hipretrofik olanı baz alıp oran verebilirler.

rapor var ama kardiyovasküler hastalıklardan sadece kapak hastalıklarına oran alabildim onun haricinde oran alabildiğim 35 derece kifoz var

kardiyomiyopati olduğunu belirttinizmi

Benim sorunum raporumdaki oranlar falan değil zaten alacağım oranlar onlar ben restriktif kardiyomiyopati içinde oran almak istiyorum bu hastalık da oran cetvelinde yok tanıdığım tanımadığım bütün kardiyolji doktorları da buna oran veremeyeceğini söylüyor cetvelde olmadığı için ve ben bu hastalıktan oran alabilmem için ne gibi yollar deneyebilirim çalıştığım kurumda aynı tanıyla solunum sitemi açısından göğüs hastalıklarından restriktif kardiyomiyopatiye oran verilmiş ama düşük kardiyoloji doktorundan almam lazım ki oran hipertrofik kardiyomiyopatiye oran cetvelinde verildiği gibi en az %50 olabilsin. Kifoz içinde %20 oran verildi mr a girmedim elimde askeri hastaneden ölçümü yapılmış röntgenle aldım.

Üst Alt