Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel tertibatlı araç ve kullanacak kişiler hakkında bilgi..?

aysn41

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Önümüzde ki hafta içinde özel tertibatlı ötv indirimli 0 araç almak istiyoruz fakat sigortacı bayi nin söyledikleri çelişkiler var.
Şöyle ki Eşimin ablasının eşi ve çocukları da kullanacak aracı, bayi eşimin ablasının eşi 3. derece akraba olmadığını söylemiş. Doğrumu acaba ?
Bir de özel tertibatlı aracı sadece 1 kişi noter onaylı ruhsata işletilebilir kullanabilir demişler. Ben bu bayi ve sigortacıya nasıl bir döküman göstermem lazım, benim hesabıma göre eşimin ablasının eşi 3.derece akraba olmuyormu ?:confused::confused:

Ben bunları ezberledim artık da bu bayi ve sigortacının eline 17 Nisan 2015 tarihinde KARAYOLLARI TRAFİK YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK bunumu vereyim.

Trafik yönetmeliğinde kan ve sıhri hısımların kimler olduğu yazmaz. Bunlar Medeni Kanun'da belirlenmiştir.

Ruhsata isim yazdırma olayını ben de merak ediyorum. Var mı böyle bir şey?

Üst Alt