Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel sektörden ne zaman istifa etmeliyim?

elasu

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
bugun tebligat geldi pazartesi isbasi yapacaksiniz dediler.
il müdürlüğene gideceğim pazartesi onlar beni ilcelerden birine yerleştirecek suanda çalışıyorum ne zaman istifa etmeliyim

pazartesi işe başladığınızda, herhangi bir sgk kaydınız olmaması gerekiyor. en azından bana özlük demişti. sizin de bugün istifa etmeniz ve çıkışınızın sistem üzerinden verilmiş olması lazım.

şöyle bir durum var ben sgk il müdürlüğüne gideceğim. beni herhangi bir ilçeye yerlestireceklermis ama ben görüştüğüm de bu ozel sektör istifa mevzusunu söylemeyi unuttum malum hafta sonuna girdik ne yapmalıyım. pazartesi sabahtan istifami versem olur mu

iş yeri geriye dönük 10 gün süre ile çıkışınızı verebilir. sabahtan arayıp şirketin sizi cuma günü için çıkış yaptırmasını sağlamanızda fayda var.

cok teşekkürler boyle bir durumun olduğunu bilmiyordum sagolun

Geriye dönük 10 gün gibi çıkış yapılabilir sorun olmaz. Sadece varsa karakola çıkış geç bildirildiği için ufak bir ceza gelir. Hayırlı olsun. Siz bugün imzayı atarsanız sigortanızın olmaması gerekiyor bunu unutmayın.

Arkadaşlar merhaba;yardımlarınıza ve görüşlerinize ihtiyacım var.

06.02.2017 tarihinden itibaren çalışıyorum.Çok daha iyi şartlarda başka bir firmadan teklif aldım.Sormak istediğime gelince 06.02.2018 de yıllık iznim doluyor.Bu süreyi ihbar süremden düşürtebilirmiyim.

Düştüğünde 15.01.2018 olarak çıkış alsam tam ay maasımı almıs olurum. Bir ayrıca 2 saat iş arama izni veriliyor bunuda toplu olarak kullanma hakkım varmış.bu da ıhbar surem 1 ay oldugu ıcın 6 gün yapıyor bunuda düşürme sansım var mı sızce?

ugir

6 Şubat gelmeden yıllık izin hakkı elde edemezsin. ihbarını tabiki birleştirebilirsin ancak çıkışını yapıp yıllık izin ücretini alabilirsin bu da bir seçenek.

1 subat itibariyle çıkışımı aldım.Yıllık izniminde ücreti ödeyecekler.6 Gün iş arama iznimde ihbar süremden düşüldü

Üst Alt