Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel otoparklar engelliler için ücretli mi, ücretsiz mi?

kunta

Aktif Üye
Konular
158
Reaksiyonlar
5
merhaba arkadaşlar ozellikle büyükşehirlerde yaşadığımız bu otopark sorunu günden güne artıyor benim size sormak istedigim konu ozel bir işletme tarafından işletin bir otoparka engelli plakalı aracımla girdigimde ücret ödemeliyim yoksa ücretsizmidir.bunun bir yasal düzenlemesi varmıdır yokmudur yoksa işletmeye göre insiyatifemi bağlıdır işletme ister ücret alır isterse almazmı..geçen gün yaşadıgım olay hacettepe hastanesi yerleşkesi içinde bir engelli plakalı aracımı çektim ücret alındı engelli aracı oldugumu söylememe ragmen ozel otopark oldugunu ücret vermemin şart oldugu söylendi ozel ve kamuya ait otoparklarda bu engelli otopark uygulaması nasıldır hepinize tesekurler.

özelde ücretsiz olmaz, bırak özeli kamuda bile ücretsiz park yeri zor buluyorsun, belediyeye ait otopark bile para alıyor, sen özel ücretsizmi diye soruyorsun.izmirde belediyeye ait otoparklar yarı fiatını alıyorlar.

ben kırıkkalede herkeze 5 dakika müsade edilen bir yerde 2 saat kadar ücretsiz kalabiliyorum engelli aracı dediğim zamn kimi en az bi saat süre veriyorlar bana.

Üst Alt