Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel hastaneden aldığım raporla H/A2 ehliyeti alacağım..?

bursa

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba benim h otomotik kullanabilir raporum var a 2 ehliyet almak için başvurdum sağlık ocağı rapor vermediği için özel hastaneden a2 kullabilir rapor aldım tam 5 ehliyet kursuyla görüştüm hiçbirisi kaydımı kabul etmedi daha önce hem h hemde a2 kimseye vermedikleri için benim kaydımı almaya çekiniyorlar bursada oturduğum semte baya uzak bir kurs ile görüştüm kaydımı kabul edebileceğini söyledi inş bu hafta yazılıcam gelişmeleri sizinle paylaşmaya devam edeceğim hayırlı cumalar

en sonunda beni anlayabilen işinin ehli bir kurs ile anlaştım hiç problrm çıkarmadan evraklarımı işleme koydu nasipse h/a2 ehliyete sahip olacağım h ehliyetimin hiçbir faydasını göremedim tc brükrasisi yüzünden bari motorumla doyasıya gezeyim

Hayırlısı olsun kır bayır gezersin stres atarsın keşke benimde bir motorum olsa diye içimden geçirmiyor değilim, iyi günlerde kullan.

bursa kardeşim hayırlısı olur inşallah. ben de 98 de h sınınfı ehliyet aldım daha 1 kez kullanmadım. 1 haftadır da motorsiklet arıyorum tekerlekli sandalye ile binilebilecek birşey. gerekli işlemler neler nasıl oluyor bu işler bu konuda bir bilgi verirsen çok sevinirim...

işinin ehli insanlar olunca sıkıntı olmuyor ama malesef engelli olduğumuz için çok sıkıntı yaşıyoruz.ben sağlık ocaklarından rapor alamadım hiçbiri vermedi hastaneye gittim heyete giriceksin dediler başka çaremin olmadığını söylediler bende onları sallamadım onlaRIN BENİ SALLAMADIĞI GİBİ özel hastaneye gittim sağolsun halden anlayan bir doktor az kullanabilir ibareli rapor verdi eğer heyete girseydim özel donnımlı motor kullanabilir raporu vericeklerdi motorda özel donanım nasıl oluyor ben çözebilmiş değilim sonra aldığın raporu işinin ehli bir kursa götürüryorsun işlem tamamdır.Allah a emanet olun selametle kalın

Üst Alt