Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel hastaneden aldığım H sınıfı ehliyet raporu ile ehliyet alırsam sorun çıkar mı?

auriga79

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bana bir yardım lütfen devlet hastanesinden h sınıfı ehliyet için rapor almaya gittim olumsuz verdiler daha sonra özel hastaneden olumlu aldım ama ilk rapora itiraz etmedim sıkıntı olurmu net bilgisi olan arkadaşlar ... şimdi yeni yazılı sınava girdim gectim sırada direksiyon sınavı kaldı onuda gectikten sonra trafikten sıkıntı cıkmadan ehliyetimi alabilirmiyim...

Trafik şube raporunuzu çelişkili bulursa sizi tam teşekküllü bir devlet hastanesine sevkeder ve yeni rapor ister ,özel hastane raporunu kabul etmeyebilirler.
keşke kursa yazılmadan önce raporunuzu trafik şubeye gösterseydiniz.

raporumu bende özel hastaneden aldım ( ehliyet için) . yazıldıgım kursun anlaşmalı kurumu varmış oradan. bir sorun çıkmasın diye de uyardım ama. birçok kişiye o hastaneden aldırdıklarını ve emniyette sorun çıkmayacagını söylediler. bekliyorum. inşallahta cıkmaz.

Emniyetteki memurların inisiyatifi! İsterse, daha doğrusu araç kullanıp kullanamayacağınız konusunda kendince bir tereddüt yaşarsa, ille de devlet hastanesi diye tutturabilir.

Üst Alt