Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel donanımlı araç raporu aldım. 1 yıl sonra araba alabilir miyim?

ENGELLEKTUEL

Aktif Üye
Konular
73
Reaksiyonlar
234
Arkadaslar
Ozel donanimla arac kullanir seklinde tapor aldim
Bu rapor ile otv indiriminden yararlanabilirmiyim ?
Bu rapor ile 1 sene sonra araç almam mumkunmu yoksa rapor alindiktan su kadar sure sonra arac alinmali diýe bi kural varmidir ?

Teşekkürler

H ehliyetin varsa alabilirsin araç ötv den de yayarlanırsın süre diğe birşey yok

Raporla ehliyete bu ay basvursam
Arabayi 2018 de alsam
Tekrar hastahane rapor ugrasmiyorum yani

Doğrumudur?

Engellektuel

Engelli sağlık kurulu raporu ise bahsettiğin, raporda bir süre kısıtlaması yoksa, daha sonra o raporu kadük hale düşürecek yeni rapor almazsan, raporu dilediğin zaman araç alımında kullanabilirsin.

Varsayalim ehliyetim yok
Ancak tertibatli araç kullanabilir raporum var

Bu durumda ne olacak

Arac alamassın raporda bir işe yaramaz.Yeni ehliyet şart.

ehliyetin olsa ile kod yazmıyorsa maliyede takılıyorsunuz bilgini zolsun. engelli raporunuz ve kodlu ehliyetiniz olması şart

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt